Proaspătul reabilitat, Ghiță Serbianul, candidează la europarlamentare!

Sebastian Ghiță a anunțat duminică, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU).

„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români

Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?

România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor reveni în posesia statului român Gazele din Marea Neagră, aurul de la Roșia Montanp, petrolul luat de OMV trebuie să revină statului român Dacă americanii au ales un președinte, Donald Trump, care a promis o Americă Mare, de ce nu ar vota și românii pentru România Mare? Profit de prezența voastră aici pentru a striga din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare și Suverană”, a declarat Sebastian Ghiță.

 

Sursa: Ziua NEWS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s