Piesa Zilei: Lenny Kravitz – It’s Enough

Bună dimineața și bine v-am regăsit la o nouă ediție ”Piesa Zilei” aici, la ”Siderat de România”. Sunt George Lucian și astăzi vin spre dumneavoastră cu o piesă de pe ”Rise Vibration”, recentul album ce poartă semnătura lui Lenny Kravitz. Discul, al 11-lea din cariera artistului, a fost lansat acum o lună, pe 7 septembrie.

 

De pe acest album, pentru voi, dragii mei, vă propun piesa ”It’s Enough”, (primul extras pe single, lansat în mai 2018)   scrisă în același stil inconfundabil cu care ne-a obișnuit Leonard Albert Kravitz: unul care sună un pic ”retro” cu influențe multiple ce pornesc din zona folk și se termină undeva în sfera rock-ului psihedelic. Amintim din lunga listă a genurilor combinate de Lenny doar funk-ul, ul, blues-ul și jazz-ul.

Înainte de a vă ura audiție plăcută, vă mai propunem de pe acest album și piesele ”Low” dar și „Johnny Cash„, un tribut pentru marele artist al muzicii country.

Pe data de 6 mai 2019, Lenny Kravitz vine la Cluj-Napoca într-un concert din cadrul turneului de promovare a ultimului său album. Așadar, grăbiți-vă pentru a vă cumpăra bilete de avion la preț redus și, evident, un loc cât mai aproape de scenă.

 

Până la următoarea întâlnire, la rubrica ”Piesa Zilei”,

Drum bun și cer senin, dragii mei, oriunde v-ați afla!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s