Who Can It Be Now?

Lansată în 1981,” Who Can It Be Now?” a  celor de la Men At Work, reprezintă unul din reperele” new wave”, gen muzical extrem de popular în anii ’80-’90 ai secolului trecut. Piesă care nu a strălucit extraordinar în clasamentele de specialitate, dar care a avut destul de multă forță și răbdare de a ajunge în ToTen-urile de pretutindeni (a ajuns No.1 în SUA abia la mai bine de  un an de la lansare, în 1982, octombrie. Și aceasta și pentru că Men At Work vine de la Antipozi, iar debutul deceniului 9 al secolului al XX-lea a fost unul extrem de prolific pentru alte nume mult mai cunoscute precum Foreigner, Survivor, Rod Stewart, sau Elton John. Ca să pomenim doar câteva nume din lunga celebrităților care s-au bătut pentru pentru a obține un loc fruntaș în topuri.

 

Cu toate acestea și cu răbdare, după cum aminteam,” Who Can It Be Now?” a reușit să-și ocupe poziția atât de mult râvnită în inimile fanilor din lumea-ntreagă.

 

Înainte de a vă lăsa să o ascultați  vă mai spunem că partea de început a piesei trebuia să fie alta, dar producătorul trupei a decis să înceapă cu un solo de saxofon, o improvizație a lui Greg Ham, un nume bine cunoscut la Antipozi și putem spune, fără a greși, că a fost o decizie excelentă.

 

Așadar,” Who Can It Be Now?”, Men At Work:

Pă data viitoare,

Drum bun și cer senin, dragii mei, oriunde v-ați afla!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s