Viitorul nu mai sună bine…

În ciuda tuturor mesajelor propagandiștilor și postacilor de pe rețele de socializare, ăia arătați cu degetul de fosta principesă a știrilor de seară de la antena voiculesciană, madam primărița Firea, șansele ca România și românii să o ducă mai bine în viitorul îndepărtat sunt tot mai mici. Vorbim evident despre cei care sunt activi și mai produc câte ceva pentru țărișoara asta și nu de categoria trântorilor și membrilor” FAMIGLIA” înrădăcinați prin te miri ce instituție bugetară.

Încă din startul campaniei pentru parlamentarele din 2016, pesediștii, acești mici dumnezei pământeni (cel puțin așa le lasă alegătorii fideli impresia că sunt), au lansat o campanie furibundă (mascată frumos sub forma platformei cu care s-au prezentat în fața electoratului) împotriva cinstei și corectitudinii pe toate planurile socio-economice.

Evident că nu e noutate acest fapt. Ei, practic își consolidează lista cu nemerniciile la care s-au dedat încă din tulburosul decembrie 1989, listă la care au subscris prin traseismul devenit celebru și alți sceleraţi metamorfozați în lideri ai opoziției (am văzut cu toții, de-a lungul anilor, cât de mult a contat” opoziția” politică, atunci când la butoane a fost eșalonul doi al fostului PCR).

Și, deși nu-mi place, trebuie să îi dau dreptate unui bun amic care, într-un recent comentariu publicat pe platforma ultima-ora.ro, afirma, cu oarece tristețe, că PSD-ul este singur partid din România care a avut consecvență în acțiunile sale. PSD a fost singura formațiune politică adeptă a aceluiași mesaj adresat aceluiași public: categoriile sociale aflate în dificultate, ori care depind efectiv de deciziile sale pe plan financiar. Și atât…

Restul societății, aia jemanfișistă când vine vorba de procesul electoral, nu contează pentru politicienii de stânga. Orice ați încerca să afirmați, dragilor, scoțând la înaintare tot felul de hotărâri, chipurile în favoarea tinerei generații, poate fi cu ușurință contracarate de metodologiile de aplicare, de practica de dincolo de simpla barbologie tembelizatoare a celor aflați la putere. Analizați, înainte de a arunca în stânga și în dreapta cu diverse vorbe împrumutate de la Gâdea&Co., faptele, efectele pe termen lung ale hotărârilor propagandistic puse în aplicare (doar ca să iasă în planul de tip” cincinal”) de către aleșii neamului. Cumpăniți cu atenție lamentările îndrăgostiţilor de bani publici (și nemunciți!) când vin în fața voastră și cu lacrimi de crocodil vă spun că nu mai sunt bani. Da, dragilor, nu mai sunt bani pentru voi! Căci pentru ei, progenituri și acoliți au avut dinainte grijă să aloce bani. Doar sunt” speciali”! Ce dacă toată viața lor petrecută prin te miri ce văgăună public-bugetară nu au făcut altceva decât să plimbe, cu sporurile financiare de rigoare, o hârtie între birouri! Ba mai mult decât atât: unii dintre ei au fost și mai speciali decât alții: au dormit de-au rupt prin băncile Parlamentului. Și tot pe banii voștri, dragii mei! Asta da prosteală pe față! Lume așa de frumos zugrăvită de Orwell în Ferma Animalelor!

Există o vorbă la români: prost nu e cel ce c ere, ci ală de dă! Așa că, înainte de a mai face pe” filozofii” și a cita din Gâdea&Co., dați-vă mai întâi două palme, luați-vă de turul pantalonilor și, ca în desene animate, dați-vă în șut în fund. Măcar veți avea șansa să prindeți în zborul vostru, lin sper eu, către prăpastie, un loc în față. Că doar îl meritați și pe acesta, la cât ați făcut pentru țărișoara asta în timpul comunismului! De restul, puțin vă pasă. Doar voi să contați. Că doar voi ați dus România pe înaltele culmi ale dezvoltării multilaterale din Epoca de Aur.De acolo de unde tot voi ați rostogolit-o și îngropat-o animalic în sărăcie întru prosperitatea unora mai” deștepți” ca voi. Dar adevărul doare, nu-i așa?! Iar voi, în mândria voastră de român, nu doriţi să acceptați că, prin atitudinea voastră de atoateștiutori, practic ați pus cruce viitorului acestei nații și speranțelor ei pentru un trai mai bun.

Să auzim numai de bine?!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s