Somnul ratiunii unei natiuni ancorate in virtual si colcaiala monstrilor din real

Ciordache si ai lui vor reusi sa-i faca pe plac junelui fante Mustaciosul din Teleorman. Si asta pentru ca strategii israelieni platiti regeste de catre seful Teleormanistanului le-au dat cheia succesului oricarui demers initiat in Legislativ.
Atunci cand se vehiculau primele date din culisele intalnirii capilor PSD cu strategii respectivi, au fost numeroase voci care au contestat viabilitatea planurilor de actiune.
Nu are sens sa reluam problema. Ne ramane doar amaraciunea de a constata cat de mult adevar contineau analizele israelienilor cu privire la capacitatea poporului roman de a mai reactiona la diversele marsavii.
Ce dovada mai graitoare doriti daca nu numarul protestatarilor prezenti in strada pentru a contesta deciziile lui Ciordache &Co., ciobanismele lui Serban Nicolae, misogismele ~masculilor de tip alfa~ din politica damboviteana samd.
Suntem tot mai putini ca numar cei care sanctionam in plan real nemerniciile alesilor neamului. Preferam sa le dam la gioale derbedeilor doar in plan virtual printr-un ~Share~ ori te miri ce altceva.
Ceea ce in spatiul real se traduce printr-un perpetuu somn al ratiunii unei natiuni prea ocupate cu traiul de zi cu zi si mult prea anesteziata de falsele promisiuni ale unui program electoral nesustenabil.
Catre ce ne conduce acest somn al ratiunii? Catre succesul deplin al acestor monstri ce ne conduc tara.
Trist si totusi atat de adevarat!
Si inca un lucru pe care niciunul dintre corifeii presei contemporane nu vrea sa-l accepte: Invocarea numelui presedintelui. Inainte de a face un apel catre Cotroceni si a-i cere liderului Palatului sa ii urecheze si sa ii trimita la gunoi pe derbedei, ar trebui sa inteleaga ca atributiile acestuia sunt limitate constitutional printr-o lege pe care majoritatea societatii a votat-o tembelizata prin  mesajele extrem de mobilizatoate transmise en-gros de tembeliziuni in 2003.
Tot prin Constitutie, romanilor le este interzis sa se apuce si  de organizarea vreunui referendum care poate pica greu la stomac smecherilor din aparatul de conducere al natiei.
Altfel spus: ce-si face omul cu mana proprie nu lucru manual se cheama ci mai degraba crasa prostie cu efecte nu tocmai benefice pe termen mediu si lung. Romania care merge la vot si voteaza mecanic de fiecare data este exemplul cel mai graitor in acest sens…
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s