Fumigena lui Ghiță

Pute destul de rău gulguta asta, fumigena/petarda lansată deunăzi de Ghiță retevistu’. Ceva e putred în toată tărășenia cu plagiatul lui Koveși, mai ales că în cârdășie s-au înhăitat deopotrivă și ăi din stânga scenei politice, cât și cei aflați în conflict deschis cu primii nominalizați. Altfel, nu îmi explic determinarea, la unison cu ”dușmanii” ei de clasă, a focoasei Udrea, ”mironosița” Lenuța ce vrea mai nou să cunoască viața de cămin studențesc (dorul de ceva ”prospătură”, bănuiesc) în a o vedea pe Codruța cu cătușele, fie ele și morale, pe mâini.

Tot analizând știrea asta maimuță, la care au pus rapid botul demoazelele și limbiștiriștii României și citind ba una, ba alta, ajung la trista și alarmanta concluzie că derbedeii corupției autohtone, mafia, care de 26 de ani încoace fură România cu o nesimțire crasă și un tupeu fantastic deopotrivă, a dat semnalul” jihadului” împotriva DNA. E și normal să reacționeze astfel, luând în calcul pericolul de dincolo de” orizontul evenimentelor”, hăul găurii negre spre care sunt împinși vertiginos de legea gravitației anticorupție. Așa că, în aceste momente, critice pentru ei, nu mai contează cum, cu ce și mai ales până unde sunt dispuși mafioții din spațiul mai puțin vizibil al societății prezentului să meargă.

Trist e că, din toată porcăria asta mediatizată, din tot rahatul înghițit cu lingura de către jurnaliștii lu’ pește prăjit și defecat din nou spre consum, cu cosmetizările de rigoare, publicului deja robotizat și glutamatizat peste măsură, oamenii normali au cel mai mult de pierdut. Și mai trist e că cei din urmă au ales drumul întortocheat al spiralei tăcerii, transformându-se într-o activă majoritate tăcută, lăsându-i pe cei infectați cu sindromul Stockholm să le decidă lor și copiilor lor viitorul.

Ce-ar mai fi de spus la final? Că ne așteaptă o toamnă incendiară, cu lupte tot mai acute, multe dintre ele de fațadă, pentru prostime și cu un singur învingător: aceeași clică de parveniți cameleonici din punct de vedere politic, manevrată abil din umbră de meschinii păpușari ai mafiei ce își vede liniștită de viața ei pe spinarea fraierilor care cred că tot ceea ce zboară se mănâncă.

Suntem, mai rău ca în Epoca de piatră, sincer vă spun…

Să auzim numai de bine?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s