Când majoritatea e tăcută în ”România lucrului bine făcut”!

Nu-i mai satură odată naiba pe îmbuibații ăștia din fruntea statului să-și bată joc de poporul ce i-a ales să-l reprezinte! Constat pe zi ce trece că ne aflăm în fața unui fapt împlinit. Acea sintagmă ce ne-a tot fost inoculată în gândire de către regimul Ceaușescu (tocmai pentru a arăta dârzenia neamului românesc) a devenit în prezent un laitmotiv pentru penalii din fruntea statului pentru a demonstra cât de mult le pasă lor de noi, cei din rândul pulimii (pardon prostimii).

Așa ne trebuie, fraților! Vinovați suntem chiar noi, cei din majoritatea tăcută a societății, ce am permis unei minorități să facă, pe fondul indiferenței noastre repet, tot ce i-a trecut prin minte. Așa se face că în prezent doar anumite categorii sociale contează pe piața intereselor aleșilor: de la tagma militarilor lui Dogaru ahtiați după foloase și merite necuvenite, până la cea a celor sensibili în gândire și ușor manipulabili prin ”atențiile” oferite periodic în campaniile electorale.

Da, suntem vinovați noi cei care preferăm să asistăm la circul ăsta de doi bani și să acceptăm ca ei, aleșii cică ai neamului, în corul de aplaudaci și suflători în fund, își fac de cap și se consideră a fi persecutați, abuzați etc. S-ar schimba enorm de multe în țara asta dacă majoritatea de care pomeneam ceva mai devreme ar ieși în stradă să-i lecuiască odată pentru totdeauna pe derbedeii din spațiul real. Căci, trebuie să spunem, reprezentanții tăcuți ai societății continuă a prefera (nu știu de ce) să protesteze printr-un simplu UNLIKE dat unei pagini oficiale a unui politician sau altul sau defăimându-l printr-un comentariu.

Este tot mai greu să schimbi ceva în spațiul de la nord de Dunăre. Și cu atât mai greu cu cât mulți aleg să protesteze neducându-se la vot, ori taxându-i pe netrebnici prin cu alte metode decât cele indicate și care i-ar pune astfel pe gânduri pe cei ce continuă să arunce cu zoaie în statul de drept.

Rușinoasă și atitudinea celor în care românii și-au pus speranța pentru o schimbare. Deloc benefică pentru domnia sa, reacția șefului statului cel atât de iubit și de adulat de diaspora în noiembrie 2014 dar care a pus în practică dictonul ”până și neamțul e mai român decât… românul!”.

Prin urmare, drag popor, nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să dai cu ei de pământ ori să accepți realitatea, conform lui ”Asta e, n-avem ce-i face!” și în acest caz își rămâne doar opțiunea cu ștreangul. Cu scăunelul și săpunul adus de acasă. Doar nu vei crede că își vor fi date de către nesimțiții prezentului!

Să auzim numai de bine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s