De ce nu mă solidarizez cu ”specialiștii în știri”

Pentru cei cu scaun la cap e evident de la mii de kilometri distanță că toată tărășenia cu evacuarea Antenelor din sediul de lângă Herăstrău nu e altceva decât o mare mascaradă situată în sfera manipulării de cea mai joasă speță.

Nu sunt și nu voi niciodată artizanul promiscuității intelectuale și a încercării de a informa prin omisiune voită a publicului (înțelegeți domniile voastre ce am vrut a spune). De aceea tot spectacolul grotesc la care de dedau trepădușii varanului îmi provoacă sila maximă posibilă de vreo 5 ani încoace.

Recunosc, aș fi ipocrit dacă nu aș face-o, am urmărit cu interes unele producții ale trustului Intact. Erau unele chiar care le confirmau statutul de ”specialiști în știri”. Însă de când la butoane a venit și a tot insistat să iasă la rampă pastorul Mihai Gâdea cu al său etern război declarat, în numele iubitului ilustru conducător Dan Voiculescu, lui Traian Băsescu am sesizat singur pericolul ce mă paște dacă aș fi continuat să îi urmăresc.

Dovada cea mai vie o reprezintă câțiva dintre amicii mei care de la o vreme, din 2012 mai exact, din înjurături la adresa marinerului nu ieșeau mai deloc. La 10 cuvinte folosite, cinci îl vizau pe fostul căpitan de cursă lungă. Și atunci despre ce vorbim? Despre informare corectă și sinceră? Nu prea cred! La școală am învăţat că știrea trebuie să fie obiectivă și să respecte întru totul realitatea. Ori când la tembeliziunea ”specialiștilor” se prezintă doar viziunea varanului aflat în luptă directă cu marinerul, ce poți să mai faci altceva decât să trimiți în exil postul respectiv undeva spre coada listei de programe. Acolo unde ajungi doar dacă nici măcar pe posturile cu desene animate nu găsești nimic interesant de vizionat.

Nici acum, în zilele acestea nu am ”zapat” pe Antene. Nu avea sens. Știam ce le poate pielea, iar rețelele de socializare, alea pentru care mustăciosul fante de Teleorman și-a luat papara de la unchiul Sam, mi-au confirmat ipotezele. Lacrimi și durere e sintagma ce le-o asociez trepădușilor varanului. Dar de-o falsitate macabră și tâmpească (deși termenul de ipocrită e mai apropiat de realitate).

Și acum cu dedicație specială…

Păi, bine fraților: voi chiar ne credeți proști pe toți? Că sunteți abuzați? Că vi se pune pumnul în gură? Haideți să fim realiști și să ne uităm în propria ogradă înainte de a ne autovictimiza! Ce făceați, băi ”deontologilor”, când nu vă convenea discursul unui intervievat când încerca să emită o ipoteză contrară ”crezului de trust”? Să vă reamintesc cum le puneați în cel mai agresiv ton posibil pumnul în gură, pe același sistem: tu ești prost, numai noi deținem adevărul? Ia de luați și vă gândiți! Aaaa! Dar nu puteți face așa ceva, am uitat! Voi nu mai gândiți. Voi sunteți simple mașinării setate să atacați pe oricine nu vă adoptă filosofia de viață. Așa că…

Prin urmare, stimabililor ”specialiști în știri” doar hoardele deja spălate pe creier mai cred în lacrimile voastre. Și poate doar Moscova. Deși am ceva dubii că le pasă celor de la Kremlin de voi! Abia aștept deceniile următoare când la 50, 60 de ani vom ajunge noi, cei în capul cărora vă sloboziți toate gândirile pestilențiale. Atunci să vă văd rating-ul ”maeștrilor”!

Până atunci, luați de respectați deciziile pe care le-ați tot ignorat întrucât ungeați pistoanele (conturile) celor ce ar fi trebuit să vă execute silit încă de acum câțiva ani! Acum, apelați la tot felul de tertipuri, la mafioții din fruntea țării, la foștii granguri, ofițeri ai defunctei Securități ce pozează în martiri ai Revoluției cu pensii de sute de milioane la activ pentru a vă da satisfacție! Mai mare rușinea cum instigați,”deontologilor” la nerespectarea legii evidențiind prin omisiune numai aspectele ce vă conferă statutul de victimă eternă a lui Băsescu și ai lui, deși în realitate, știți și voi acest lucru, situația nu e atât de neagră precum dracul! Dar după cum spuneam, voi nu mai sunteți în stare să discerneți binele de rău. Atât de bolnavi sunteți! Ați ajuns să credeți voi înșivă în minciunile cu care ați tot defilat de ceva ani încoace, manipulând poporul. De aceea, de ce m-aș solidariza cu voi? Uite că n-o voi face. Pentru că nu meritați! Sau altfel spus ar însemna să fiu solidar cu întreg sistemul mafiot din România, ceea ce îmi provoacă o greață ce nu trece nici măcar cu două-trei vedre pline cu zeamă de varză acră!

Hai că m-am enervat destul pentru o zi de miercuri!

Să auzim numai de bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s