Vânătorul Dragnea, la trântă cu ursul virtual

Domnule Dragnea, degeaba încerci acum să dregi busuiocul debitând pe micile ecrane pe la emisiunile partizanilor politicii păstorite de dumneata. Degeaba încerci să liniștești acum niște ape pe care tu le-ai tulburat râzând mânzește (orice asemănare cu predecesorul tău care arată în mulțime precum un măgar între oi e pură ficțiune). Răul a fost făcut. Și chiar dacă ar fi așa precum o spui la câteva ore bune după furtuna declanșată și care acum se întoarce împotriva dumitale și a acoliților tăi, te rog să nu uiți un lucru fante de Teleorman ce vrei a fi: experiența trecutului ne e învățământ pe vecie; ceea ce a încercat exilatul și nu prea Victoraș cel mai tare din oraș acum un an și ceva prin toamna-iarna lui 2014 nu se va uita nicicând chit că poate unii îi vor fi iertat lui și celor din jurul său neghiobia de a se fi luat la trântă cu o lume virtuală greu de controlat și de încătușat.

Nu mă interesează, domnule Dragnea, doctrinele politice și științele politice. Și asta de când ați apărut voi, niște terchea-berchea: sculeri-matrițeri, mecanici auto de cea mai proastă calitate posibilă pentru că dacă erați buni pe domeniu ați fi rămas acolo și nu ați luat-o spre alte zări. Ați venit voi și ați început să vă dați mari deontologi într-un domeniu pentru care alții au făcut odinioară, înainte de instaurarea ciumei roșii în Estul Europei, școli înalte la figurat și poate și la propriu și care și-au susținut tezele de doctorat pe bune nu precum secretarele bine dotate la bust și la poponețe din parohia voastră.

Urăsc politica și politicienii. Nu pot fi înregimentat politic de nimeni. Și știi de ce domnule Dragnea? Pentru că toți sunteți o apă și-un pământ. De 26 de ani de când v-ați transformat precum fata balcâză și urâtă în zâna cea frumoasă și mult dorită de onaniști, nu ați făcut nimic pentru țărișoara asta năpăstuită. Ba mai mult, ați îmbolnăvit-o și ați transformat-o în femeia voastră pe care v-ați tot pasat-o voi între voi ca pe o damă de pe centura marilor orașe.

Da, stimabile de la Teleorman ce te lăfăi ca și alții de teapa ta precum boierii de odinioară. Timp de 26 de ani ați scos țara asta la produs precum un adevărat pește femeile cumpărate, sau mai bine spus câștigate la barbut. Și vrei acum să te respect și să-ți pup tălpile? N-ai să vezi! În noiembrie 1989 am făcut pierdute simbolurile PCR date spre utilizare de către comitetul UTC al școlii cu ocazia ultimei vizite a tovarășului în zonă. M-am bucurat ca un copil când l-au zburat din palat. Dar nu pentru că vroiam schimbarea schimbării. Ci pentru că mi-era teamă pentru tatăl meu ce urma să dea în ianuarie cu subsemnatul la Secu’. Adică la prietenii tăi, domnule dragă, pe care îi vei pune la ascultat și la monitorizat vorbulițele contra ta ce vor circula pe internet. Securitatea lui Ceaușescu nu a murit. S-a adaptat conform principiului: nimic nu se pierde, totul se transformă.

De asta nu te plac nici pe tine dar nici pe alții din anturajul tău ori al celor care chipurile fac opoziție, adaptându-se indicației auzite de toți la teveu în decembrie 1989: Mircea, fă-te că lucrezi! De asta îți transmit că nu vei câștiga nimic din toată afacerea asta. Ai reușit doar să îți mai creezi o lungă listă de antipatii. Și nu numai în țară. Ci și afară. Tu și ai tăi chiar nu conștientizați că nu puteți pune botniță noii generații? Chiar nu vreți să pricepeți că după ce dispar soldățeii îndoctrinați politic și religios timp de decenii bune de PCR și onor patriarhul confesor la Secu’ rămâneți în curul gol?

Habar nu am de ce continuaţi să luați în răspăr niște generații pe care le-ați putea atrage de partea voastră. Ori e sadism ori e masochism. Cert e că tu și cu ai tăi domnule dragă Dragnea fante de Teleorman v-ați arogat ca tembelii rolul de vânător și ați pornit în căutarea ursului. Știți bancul? Dacă nu, puneți-i pe băieții de la ”Ochiul și timpanul virtual” să dea o căutare pe ”goagăl”. Noi, cei cu spiritul mereu liber și de neînfrânt, îl știm și râdem de ne crăcănăm cu gândul la pățaniile bietului vânător.

Poate pe unii dintre noi îi veți doborî. Dar, luând în calcul morala bancului vă mai spun doar atât înainte de a încheia: ați câştigat sau veți câștiga doar o bătălie/câteva bătălii din lungul război stârnit din orgoliu, sau din prostie cine știe. În locul celor ”uciși” se vor ridica alții. Și alții. Și tot așa. Va fi un adevărat coșmar pentru dumneata. Trezește-te, înainte de nu regreta…

Să auzim numai de bine? (mesaj pentru băieții de la” Ochiul și timpanul virtual”).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s