În ofsaid, ca de obicei!

Printr-un comunicat de presă, primarul interimar al Capitalei a anunţat că a convocat un comandament de iarnă, pentru a se asigura că deszăpezirea în Bucureşti se face conform planului. Nu ştim care au fost concluziile întâlnirii şi nici care era planul. Cert este însă că în Capitală situaţia nu a stat conform promisiunilor!

UPDATE 0RA 7: Deși comandamentul de iarnă trebuia să aibă loc la ora 7, la Primăria Capitalei se aflau doar jurnaliștii. Mai mult, situația drumurilor din Capitală s-a înrăutățit semnificativ.

UPDATE 7:10

‘După ora 3 jumătate a început să ningă mai intens. Nu înțelegem de ce sunt deservenți cu lamele ridicate, când ei ar trebui să curețe strada. ‘, a declarat primarul interimar al Capitale în cadrul comandamentului de iarnă de la primărie.

Între timp, situația străzilor din Capitală continuă să fie una foarte dificilă, în ciuda faptului că în cadrul comandamentului de iarnă de la primăria Capitalei s-a susținut că pe tot parcursul nopții utilajele au curățat carosabilul și chiar și trotuarele.

Mulţi bucureşteni au decis să-şi lase maşinile în parcare şi au plecat la serviciu cu metroul. Din cauza aglomeraţiei însă, a trebuit să aştepte zeci de minute pentru a reuşi să urce în vagoane. Cu toate că a fost o zi normală de muncă, metrourile au circulat chiar şi la un interval de 15 de minute, spun călătorii. De trei ori mai mult decât ar fi normal.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s