Siderat de România: Idiotocrația rebuturilor

Că societatea contemporană nu mai este ceea ce ar trebui să fie, nu mai miră pe absolut nimeni dintre cei normali la cap. Că pe ceilalți care cred cu stoicism în zicala” să faci ce zice popa nu ce face el” îi deranjează tot ce contravine vechilor canoane și reguli de când hăul și părăul nu mai mire, din nou, pe absolut nimeni.

Eu am încetat demult să mai fac parte din ciurda imbecilă care urlă și zbiară la comanda liderilor politici sau a celor religioși. Cu ăia din biserică v-am zis că am rupt relațiile încă din fragedă copilărie după ce am fost înjurat de neam și țară în incinta ce ar fi trebuit să fie una a smereniei și bunului simț. Despre liderii politici, ce pot să vă mai spun? Că sunt tot felul de coțăitori și sugaci, mucoșii de odinioară pe care profesorii din generală nu dădeau doi bani dar acum îi pupă-n fund de mama focului? Se știe…

Nu generalizăm: există și genii printre politicieni, din acelea croite pentru a face politică. Dar ele sunt reduse la tăcere, una câte una, de către camarila mafioto-economică din underground-ul instalat la putere din 1990 încoace. Și astfel se explică prezența în fața camerelor de luat vederi a diverselor rebuturi sociale, adevărate repere pentru prostimea tot mai imbecilizată de tembelizoare, religie și mesaje sforăitoare emanate de idiotocrați.

Sincer, nu dau doi bani pe ăia, cu burtă, pălărie, ochelari fumurii, dinți de aur în gură, pantaloni scurți legați deasupra bunăstării, cu șosete negre în picioare și pantofi cu prăsele. Tiparul fostului activist de partid ce pozează precum lupul moralist în individul ce le știe pe toate și pe care toată gloata trebuie să îl creadă. I-aș scuipa în față pe ăştia. Nu au făcut altceva decât să o ducă bine și în vremea de tristă amintire dar și în prezent. O parte dintre ei și-au schimbat doar părul și au trecut la merțane și costume. Dar asta e o altă problemă ce urmează a fi analizată la anul, de alegeri…

Așadar, societatea actuală este una demnă de tot oprobriul. Nu are repere morale, etice sau cum vreți domniile voastre să le mai numiți. Nu puteți să veniți cu justificări puerile din sfera bisericii și a școlii! Știm foarte bine ce preoți ajung să vorbească în numele Creatorului și știm foarte bine care criteriile de” performanță” din școli, pornind de la grădiniță și încheind cu universitatea.

Astfel se explică și abundența de imbecili ce absolvă an de an paleta largă de” specializări de succes”, mulți dintre ei analfabeți și la propriu și la figurat, înfrățiți până-n sistemul limfatic cu ochiul dracului și dând decizii abjecte, ordinare, sfidătoare. Doar pentru că au lins un pic din”! Mierea” borcanului așezat în față de camarilă.

Și uite așa se nasc precedente de scăpare de brațul legii a violatorilor, criminalilor șamd. Pentru lipsa antecedentelor penale! Mai mult ca sigur o astfel de hotărâre a fost luată de unul care a făcut Dreptul la F.R. și a copiat de a rupt la examenul de licență și toate cele ce i-au urmat (o simplă teorie, nu dați cu parul ca proștii!)

Lista cu situații strigătoare la cer înregistrate în spațiul mioritic românesc e una extrem de stufoasă și ei i se subsumează si evenimentele ce sunt adesea trecute sub tăcerea impusă de legea” omerta” a comunității.

Prin urmare despre ce vorbim? Despre o societate normală, deschisă noului, adaptată modernismului? Poate doar pe hârtie, în conformitate cu sistemul impus de întrecerea socialistă pe ramură. Sau ca să îl parafrazăm pe unul dintre personajele autoexilatului Caragiale: principii sublime, minunate, mirobolante dar care lipsesc cu desăvârșire multora dintre comunitățile ce viețuiesc la nord de Dunăre.

Invidia, ipocrizia, faptul că vecinului îi merge mai bine decât nouă, faptul că blamăm, scuipăm, punem la zid mai ceva ca hoarda disciplinată de ISUS pe unul s-a născut mai” hăisa” decât restul, fie fizic, fie din punct de vedere al afinităților sexuale afișate, sau să îl judecați arbitrar după hainele purtate și să îl faceţi homosexual deși el iubește fizic femeia… (faptul că îmi plac hainele colorate și ma încalț cu teniși de culoare roșie, turcoaz sau verde, mă face un homosexual? Vă scuip în față cu toată forța: sunt normal din punct de vedere sexual și îmi iubesc soția mai mult decât poate v-ați iubit-o voi pe a voastră, proștilor, dar voi nu aveți de unde să știți asta pentru că mă judecați după niște șabloane cretine și idioate!)

Voi v-ați născut și ați fost educați în medii sociale ordinare, în care dacă femeia era violată, fie chiar și de șot, trebuia să tacă pentru altfel era considerată CURVA CURVELOR. Ați trăit în comunități în care violatorul era considerat bărbat adevărat și, prin urmare, nu trebuia blamat , ci dimpotrivă! Veniți din spații sociale infectate cu virusul nepăsării, ignoranței în care țineți partea oricui, numai a victimei nu. Priviți cum femeia/copilul/bătrânul/bărbatul lipsit/ă de apărare este batjocorită și este pusă(cazul femeii) să stea ”capră” pentru a satisface poftele animalice ale violatorului. Și la ce vă gândiți? Să îi săriți în ajutor? Mă faceți să râd pentru că știu unde vă e gândul: bine că nu-s eu la pământ!

Și atunci despre ce vorbim? Despre moralitate și despre dreptate? Să fim serioși!

Vă sună cunoscute aceste aspecte? Ei bine, fraților, până nu va disciplinați și voi și vă veți adapta evoluției speciei umane și veți începe să gândiți dincolo de imbecilele stereotipuri impuse prin tot felul de chiţibuşării de cei ce vor ca voi să rămâneți la fel de proști și de idioți precum strămoșii din Întunecatul Ev Mediu, nu vă veți putea numi, oricât ați încerca, democrați, liberi și cu atât mai puțin, moderni.

Am zis!

Să auzim numai de bine!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s