Siderat de România: Singura soluție pentru salvare – Curtea Marțială!

Trebuie să recunosc că mi-a luat ceva timp să îmi revin din șocul produs de elucubrațiile unora dintre pripășiții din Stâna României (revin astfel la titulatura acordată instituției parlamentului cu” p” mic, la debutul proiectului Siderat de România, în 2008). Am încercat timp de două zile să înțeleg logica explicațiilor aleșilor expulzați de somnul rațiunii națiunii în coasta bisericii mântuirii mai mult a sufletelor înalților prelați.

Un lucru l-am priceput cu siguranță: aplicând principiul” iarna nu-i ca vara” (sună de parcă ar fi o adevărată teoremă) nici parlamentarul nu-i ca medicul, sau ca inginerul. La o adică mai mare e responsabilitatea primului când riscă să vina în ditamai hardughia și să voteze în analfabetismul său dovedit vreo lege aiurea ce ar pune România într-o situație jenantă. Adevăr grăit-a stimabilul fin al pionierului-ochelarist. Ce doctori, ce ingineri ce stau și asudă din greu la bunul mers al sănătății prostimii, sau, după caz, al bunei circulații a fluxului energetic prin țevile și cablurile patriei. La naiba cu ei: nu merită ei recunoștința printr-o mărire de pensie acolo la final de mandat în câmpul muncii! Și chiar pentru ce ar merita dacă ar fi să ne luăm după ceafa lată ce a emis tâmpenia comentată aici: pentru simplul fapt că stă și caută prin mațele pacientului, pentru că stă în fața unor ecrane și urmărește variațiile afișate de cadrane? Ia mai dă-i în…

Dar nu gândim în nota corului de behăitori ce și-au tras pensii babane (să văd de unde vor scoate bani când vor fi ieșind patrupedele astea la pensie având în vedere populația tot mai îmbătrânită și testele de cultură generală aberante la care sunt supuși periodic străinii ce doresc să devină cetățeni români – teste pe care cu siguranță le-ar pica și aleșii neamului, ca de altfel și mulți alți români dacă în cazul acestora regulile aplicate ar fi la fel de stricte și de dure). Și rămânem cât se poate de oripilați de emanațiile nimicniciei celor care au ajuns în fruntea țării după ce au primit votul mulțimii în capul căreia acum aruncă slobozul adevăratei lor personalități.

Avem de a face din nou cu o Stână a României, în loc de un parlament exemplar în care reprezentarea cetățeanului să fie una pe măsură. Dar de ce naiba ne mai mirăm când de fapt noi cei din popor îi tot trimitem acolo să doarmă liniștiți, să se îngrașe peste măsură și să voteze doar în interesul personal și al grupului infracțional căruia s-au afiliat treptat. Vina e a poporului că nu vrea a înțelege că el deține forța să dărâme șandramaua. Și nu doar prin vorbe ci prin fapte.

Dar cum românul e mai mult prieten cu chiolhanul și grătarul decât cu munca…

Mă rog…

Prin urmare, dragilor, aceștia sunt aleșii neamului, trimiși să ne reprezinte în țară dar mai ales peste hotare, pe bani grei” donați” prin taxe și impozite, pentru care tot timpul se găsesc fonduri dar care (scuzați pentru că” care”) nu sunt în stare să gestioneze problema alocațiilor pentru copii (mai mult ca sigur măsura creșterii acestora va fi din nou pusă în stand-by la un moment dat din lipsă de… bani).

O recomandare vă mai fac înainte de încheiere: să îi mai votați. Data viitoare, în mandatul următor veți plăti impozite mai ceva ca în epoca fanarioților. Eu, unul, m-am convins că locul ălora din Stână e în fața Curții Marțiale. Pentru bătaia de joc și subminarea existenței unui stat! Am zis!

Să auzim numai de bine?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s