Siderat de România: Ipocrizie sau prostie?

Nu țin morțiș să mă” specializez” în Ponta. Dar nu pot să tac când observ toate tâmpeniile pe care acesta le comite zi de zi pe banii și pe nervii noștri. Ce mama naibii l-a determinat să aducă aminte de așa-zisa bădărănie băsesciană la adresa unui ministru al său? Din înregistrarea dată publicității de către Administrația Prezidențială, tonul utilizat de fostul mariner nu e departe de atitudinea afișată de ochelaristul-timonier în relațiile cu subalternii săi. Deci ban la ban, păduche la păduche, stil la stil trage. Toți o apă și un pământ.

Altceva se pare că l-a deranjat enorm pe Ponta în apariția sa tembelizată. Faptul că a fost prins în ofsaid de al doilea arendaș al țării (primul e Voiculescu din Băneasa cu muuult mai multe hectare la activ) cu înregistrarea cu pricina. Brusc, din cocoșul aprig apărător al sexului frumos pe care și el l-a luat la mișto în câteva situații a devenit mielușelul supărat și botos că nu reieșea din convorbire ceea ce vroia el să grăiască discuția trilaterală.

Eu stau și mă întreb: individul ăsta de ne lua în 2011 la 11 metri din băncile opoziției și apoi în sictir de îndată ce s-a văzut cu sacii în căruță nu are niciun profesionist în ale PR-ului? Cum mama naibii îl lași pe tembel să se ducă în direct și să declare ceea ce va rămâne în analele istoriei? Poate că e sturzul-cântător în preajma lui că pe ăsta îl cred în stare de astfel de căcărisme (o comitea și pe vremea studenției sale în ale jurnalismului). Cum e lăsat să elucubreze tot felul de inepții și mai apoi să se supere ca un puști de grădiniță când e contrazis cu probe? De ce naiba a cerut țantoș proba incriminatoare pentru președinte și brusc, după aceea să declare că șeful statului încearcă să abată atenția de la alte probleme mai importante? Păi nu tu, ipocritule, ai cerut dovada??? Păi așa de proști ne crezi????

Ponta, ca și mulți din gașca sa, am mai declarat-o, sunt TOTAL IMATURI și nepregătiți să conducă destinele unei națiuni. Pentru ei, guvernarea țării e asemeni unei șuete între dame în timpul ceaiului de la ora cinci. Pentru ei, starea națiunii e asemănătoare rezultatului la 6 din 49: o simplă loterie în care hazardul își spune cuvântul pe sistemul: prostul satului să fii, noroc să ai pentru că ai băgat la înaintare niște mălai. Cam așa se conduce România, doamnelor și domnilor…

Și pe ăsta vreți să îl votez în noiembrie??? Mai trageți o variantă…

Toate bune!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s