Siderat de Romania: Sub zodia oligofrenismului si a „sifilismului” (ca tot e multi si prosti la capitolul limba romana)

Cu cata usurinta si nonsalanta uita alesii poporului de prostanacii ce merg regulat la vot. Cu cata nesimtire se prefac ca nu isi mai amintesc de promisiunile facute in campaniile electorale. Suntem in Romania sfarsitului de an 2013 si cosmarul provocat de uslisti pare a nu mai conteni. Nici luminita nu se mai intrevede la orizont caci terenul pe care e construit tunelul a fost vandut si noii proprietari au demolat farul atat de mult iubit.

Romania traieste de vreo sase decenii incoace cel mai urat si imposibil, pana a devenit posibil, vis. Nici in runele cele mai proaste nu s-a prevazut scenariul pus in aplicare de catre clica nesimtita ce a luat cu japca puterea , odata in 47, a doua oara in 89 distrugand dreptul la liniste si pace al cetateanului simplu de pe plaiurile mioritice.

De fiecare data, cu fiecare noua campanie electorala, romanul a tot sperat spre mai bine. In 90 si-a pus trei trandafiri la palarie si votat voltat cu FSN, intr-o generalizata veseli. In 92, la fel. Nu mai spunem de „schimbarea” extrem de dezamagitoare  din 1996 si reintoarcerea catre tatucul de la est.

Oricum am lua-o si am da-o , nu e bine. Cu oricine am merge, pe oricine am alege, noua celor simpli nu ne va fi bine. Tot clica de imbecili va trai mai bine. Tot „baietii destepti” din orice sector al societatii romanesti vor trai, fentand legile, cu mult peste norma obisnuitului. Noi ceilalti suntem simpla masa de care ea, imbecila clasa conducatoare, ne va regula din patru in patru ani, ne va spune cat de frumoasa suntem, dupa care, ca o oligofrena sifilitica  ne va umple de respect, slobozindu-si dejectiile in capul nostru.

Degeaba mai spun: treziti-va romani! Degeaba mai urlu aratand in stanga si in dreapta. „E prea multi si prosti” pe lume. Niste tarani…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s