Siderat de Romania: Hitleristul arian Basescu si razboiul cu asupritii uslisti

De la o posta, mesajul lui Ponta de astazi se adreseaza tampitilor, cretinilor si mai ales acelor indivizi care nu au dat doi bani pe educatie. Comparatia oricarui politician cu Hitler, marea pata din istoria omenirii nu face altceva decat sa confirme ideile conform carora Victoras habar nu are istorie. Sau daca are ceva cunostinte despre aceasta se refera doar la ceea ce l-a interesat in mod evident: istoria FSN si atat. In rest sa munceasca prostimea din jurul sau. Acestia se documenteaza si il fac destept pe un premier prea obsedat de Holocaustul generat de „arianul” Basescu impotriva „impurilor” uslisti.

Sincer, am cam incetat sa mai fiu pasionat de imbecilitatile debitate spre satisfactia instinctelor primare a nu stiu cator pipite prezente la cel de-al xsulea congres PSD. M-am cam saturat de jocurile cretinoide demne de niste retarzi pe care copiii mileniului trei ai lui Ceausescu, cei care ii cantau cu patos despre viitorul minunat pe care tara il are sub dictator, acum vin si il joaca unei prostimi cu creierele mult prea spalate si sa le vorbeasca despre democratie si cat de greu le-a fost sub comunism, cand de fapt nu le-a fost, daca ma intelegeti.

Victoras ar trebui sa isi masoare de nspe mii de ori inainte cuvintele inainte de a le elucubra catre natie. Altfel risca sa se transforme din penibil in jenibil acolo unde cu mult drag e asteptat de Sturzu cel cantator.

Pana una alta, pe Basescu il doare in fund. Dar nici acolo. S-a convins si el, ca si noi ceilalti care am gandit in 201a si nu am votat USL-ul  desi il uram pe mariner, cu cine avem de a face. Un ins mult prea mic la suflet pentru mojicia cu care insulta tot mai multi romani, inclusiv dintre cei peste 7 milioane care l-au votat.

Rusinica, Victoras!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s