De ce seamănă şi Antena 3 cu OTV-ul, sau Cum ne otevizăm ca proştii

Ne amintim cu toţii de scenele din studiourile OTV, alea în care prin faţa camerei de luat vederi se perindau tot felul de ciudaţi ce susţineau necondiţionat Oglinda lui Dan Diaconescu. La fel de bine ne sunt întipărite în memorie imaginile cu babele şi moşii din România ieşiţi în stradă pentru a-şi susţine patronul mult iubit. Nu e vorba de nea Jiji după cum aţi fi tentaţi să credeţi, ci tot de Dan Diaconescu, de data aceasta arestat şi băgat la zdup pentru şantaj. La fel s-a întâmplat  şi când a fost închis OTV-ul. Şi cam atât…

Facem un salt în timp şi analizăm un trust: INTACT MEDIA, ăla de a creat modele şi generează tot felul de idioţi pe post de formatori de viitori jurnalişti (dovada stă în reperele alese de „catindaţii” la titlul de licenţiat în ale jurnalismului şi comunicării). Antena 3, căci despre ea e vorba în propoziţie. Vedeţi vreo asemănare între circul de la OTV şi ceea ce s-a petrecut şi încă se petrece prin studiourile postului lui Gâdea, marioneta varanului?

Se pare că la modă e tema plagiatului, dacă stăm să evaluăm. Aceeaşi idee a persecuţiei adevărului de către duşmanii de-o viaţă, invidioşi de rating-ul făcut pe prostia pulimii îndobitocite. Aceeaşi modalitate de susţinere ipocrită şi demnă de PCR . Iar colac peste pupăză: Băsescu e în toate, pentru că şi deoarece.

Un lucru uită anteniştii varanului: pârghiile puterii sunt acum la oamenii pe care i-au susţinut. Dar precum acum 23 de ani, când toată prostimea României a suferit de orbul găinilor şi i-a trimis la putere pe cei din eşalonul doi al PCR-ului şi acum se pare că oamenii plătiţi de clanul fostului mare mahăr pe impex suferă de acelaşi sindrom.

În altă ordine de idei, mi-e tot mai milă de ţărişoara asta formată de jurnalişti precum Negru, Tudor, Stoicescu, ori Grecu, sau, pe partea cealaltă, de clanul Prigoană-Bahmuţancă, Clejani, sau Mazăre cu cocălarii şi piţipoancele lui. Mi-e milă de ceea ce va ajunge România în viitorul apropiat dacă nu se trezeşte şi nu-i dă dracului pe toţi imbecilii aştia de o reţin din  progresul său către normalitate.

Mi-e tot mai milă că ne otvizăm cu totul. La naiba…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s