Marii specialisti in ale muzicii si marile conspiratii impotriva Romaniei (titlu, la misto)

Vrand-nevrand, intru si eu in hora scabrosului concurs de promovare proletara Eurovision. De-a lungul intregii saptamani, PR-ul TVR-ului m-a tot bombardat cu o suita de comunicate de presa intru preaslavirea Ouatului nostru reprezentant. Toate informatiile, creionate voiniceste pentru a-l reda pe Cezar intr-o lumina mai mult decat favorabila, m-au facut sa zambesc amar. Nici macar in a douasprezecea clipa nimeni din „elita” muzicii autohtone nu a realizat ca nu avem ce cauta cu astfel de piese acolo.

Ne-am tot obisnuit de decenii incoace, pentru a nu fi rai si sa spunem de secole, sa ne plangem de mila, sa ne lamentam si sa ne dam patrioti doar la razboi. Ne-o meritam fratilor. Soarta aceasta. De aceea suntem calcati in picioare si ne iau toti la misto, ca sa nu spun cuvantul ala de dupa blocurile gri. Pentru ca suntem incapabili sa analizam strict, la rece, situatiile limita in care ne bagam precum musca in fundul calului. Pentru ca nu acceptam realitatea ca suntem slabi, impotenti intelectual si, ceea ce vor face unii si cu mine dupa publicarea acestui articol, dam in cap, injuram pe cei care incearca sa arate adevara fata a tarii.

Suntem tari in ale criticii muzicale, dar cand suntem pusi sa dam o explicatie pentru rateul sistematic al romanilor la acest concurs european, dam vina pe ura vesticilor. Unde sunt voturile comunitatilor romanesti din afara? Sau tot Occidentul a blocat cu buna stiinta liniile telefonice ale romanilor de peste hotare ca sa nu il voteze pe Ouatul de la Bucuresti? Bai, fratilor, lasati-o mai moale cu teoriile conspirationiste! Al nostru a sunat JENIBIL cu tot patriotismul retard al TVR-ului care il vedea cel mai bun. Mie, unul, mi-a spart urechile cu sunetele sale de mat tras de coada. Am avut impresia la un moment dat ca ascult o banda uzata de magnetofon ce nu mai sta bine prinsa pe ax.

Suntem din ce in ce mai penibili, dar in mandria noastra prosteasca de a fi fuduli pana la capat, nu o vom recunoaste niciodata. Asa cum niciodata Romania nu va primi voturi din afara atat timp cat trimitem la asemenea competitii tot felul de noname-uri…Iar dovada cea mai clara vine din istoria participarilor tarii noastre la Eurovision: Luminita Anghel, Minai Traistariu, Holograf, sau Paula Seling. Ia de luati si comparati! Se ridica Ouatu la acelasi nivel? Sa fim seriosi! Individul asta e varza, dar corifeii muzicii romanesti plus specialistii, cu ghilimelele de rigoare, il vad ca fiind viitorul Vitas, Philippe Jaroussky, ori Fernando Lima. Dati-le una dupa ceafa! Sa se trezeasca la realitate!

P.S. Ia mai cautati ceva: Nu cumva Baselul e vinovat pentru esecul lui Ouatu? O buna tema pentru corifei si analistii de Breaking News…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s