Despre nesimtire si tupeu la pachet mediatic

Dacă stăm să luăm la bani mărunţi tentativele de calomnie, ameninţările şi ofensele aduse autorităţilor, campioana campioanelor este şi va rămâne pentru mult timp de acum încolo marea mică Antena 3. Post de ştiri cică, unul imparţial, obiectiv, echidistant etc (ca să nu stau să înşir aici toate calităţile pe care şi le arogă toţi oamenii în negru de pe acolo). De parcă Băsescu ar fi Antichristul, „deontologii” trustului Intact au demarat o amplă acţiune de curăţare a răului din curtea vecinului, ignorând cu bună ştiinţă marile „bâlde”, cum le numim noi prin Bucovina, din ograda proprie.

Nu există seară dată de la Dumnezeu în care aceşti mici dumnezei ai României să nu taie şi să spânzure cu aere de mari pistolari ai Vestului sălbatic. Nu există zi, dimineaţă şamd în care imbecilul de Mircea Badea să nu comită o infracţiune la adresa unei personalităţi publice, din viaţa politică şi din cea a media. Dotat cu un tupeu specific cartierului din care îşi trage obârşia, acest papagal cu pene al pamfletului (căci numai pamflet nu se numeşte băşcălia de prost gust pe care o promovează) dă cu piatră ca prostul în stânga şi în dreapta negândindu-se la efectele acţiunilor sale, dovedind a mia oară că are în sânge şi atitudinea de beizadea postdecembristă.

E de înţeles atitudinea acestui individ pasibil de puşcărie. Atât timp cât e împins de la spate şi montat cu talent de varanul economiei României, unul care a furat la fel de mult precum cel pe care îl acuză de furt, îl nominalizăm în rol de şopârlă cu coada şi limbă ascuţită pe Dan Voiculescu (dacă ne uităm mai bine parcă şi seamănă cu un descendent al reptilienilor). Acesta, văzând că şeful acoliţilor din PSD nu cântă cum vrea el să o facă s-a transformat radical. De unde Antena 3 aducea osanale PSD-ului şi mulţumea celor 7,4 milioane de alegători că nu se lasă păcăliţi de tiranul Băsescu, brusc rebutul Badea îl ia la palme pe Ponta şi îl dă cu capul de pereţi.

Dacă stăm bine şi analizăm situaţia asta e politica trustului INTACT. Aceea de a imbeciliza şi de a tâmpi poporul, de a-i distrage atenţia de la adevăratele probleme ale societăţii şi inducerea în mentalul prostimii a ideii că toate relele sunt cauzate de… Băsescu. Pornind de la Dan Negru, cu ale sale cretinoide emisiuni cică de divertisment, continuând cu „comediantul” Bendeac şi încheind cu privirile pline de silă şi de sine ale multora dintre reporterii şi moderatorii echipei, întregul trust patronat de soţia reptilei Voiculescu nu face altceva decât ceea ce se spune că au drept misiune ordinul în care i-am inclus anterior: tâmpirea populaţiei şi transformarea acesteia într-o masă de manevră la îndemâna intereselor personale.

Pe de altă parte, nu putem să nu râdem, cu tristeţe însă, de reacţiile populaţiei care se dă şocată de mişcările de pe scena politică românească. De parcă nu se ştia din start că dragostea dintâi nu se uită niciodată (FSN-ul), că tot timpul cei care vin din vechea emanaţie a somnului raţiunii postdecembriste sunt cu aceleaşi idealuri fie că se numesc PSD, ori PDL. Aşa că, în aceste condiţii, varanului Felix motanul nu îi mai rămâne decât să urle şi să dea în oricine nu e cu el şi cu conservatorii lui şi alături de prietenii de-o viaţă PNL-ul împreună cu care au falimentat cu drag şi spor, de-a lungul istoriei această ţară care i-a ocrotit şi le-a dat apă şi crăpelniţă ca să nu mai pomenim de pământul pe care aceşti netrebnici nerecunoscători ai societăţii şi-au ridicat acoperiş pentru a se acoperi de soare, frig şi ploaie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s