Băsism vs. voiculism

Cam aşa poate fi caracterizată lupta cretină dusă la extrem de către tabăra lui Voiculescu împotriva actualului şef al statului, legitim, sau ilegitim. Dovedind o nesimţire crasă căpătată în anii petrecuţi în structurile fostului sistem comunist, actualul patron al trustului INTACT nu ezită să aplice măsurile învăţate de la prietenii din Securitate atunci când vine vorba de angajaţii săi şi a acoliţilor pe care îi tot invită prin studiourile televiziunilor din subordine. Ba mai mult, acest individ, nu pregetă a continua intoxicarea poporului trimitanndu-şi trepăduşii, gen Ciuvica, în emisiunile televiziunilor concurente, conştient că mesajul său de trimis/salvator al naţiunii va fi mai eficient dacă va penetră minţile celor care mai au încă puţin discernământ.

Dincolo de faptul că îşi plăteşte angajaţii/moderatori inh funcţie de câte ori îl înjura pe Băsescu, sau de câte ori pemenesc ceva de rău despre acesta, Voiculescu pare a fi omul căruia nu-i pasă de ceea ce va fi după. Ca şi actualul prezidenţiabil, simte laţul Justiţiei cum se apropie de gât şi şi-a trimis căţelul Pivniceru ca să îl protejeze. Şi ar fi reuşit aceasta, poate, să îl salveze în totalitate, dacă fostul marinar nu s-ar fi întors la Cotroceni, locul atât de mult visat de fostul director al Crescentului pentru a-şi dirija cât mai uşor afacerile pe spinarea poporului.

În paralel ţara suferă din cauza secetei, preţurile cresc accelerat, agricultura, condusă din umbră de Voiculescu, nu pare a avea o soartă mai bună. Şi listă ar putea continua la nesfârşit. Aşa cum, tot la nesfârşit, continuă şi tâmpenia asta de bătaie promovată atât de iritant de către media. O luptă absurdă, din care nimeni dintre cei de rând nu are de câştigat. Doar cei mari, pentru care preţurile mari la alimente, sărăcia în care se zbate populaţia României sunt o adevărată mană cerească pentru umplerea conturilor din off-shore, ori aducătoare de voturi în urma pomenilor electorale.

 

 

 

Reclame

Un gând despre &8222;Băsism vs. voiculism&8221;

  1. Antena 3, (spre deosebire de celelalte posturi care s-au dat dupa cum a batut vantul), a fost consecventa de la inceput. Basescu si PDL au avut multi ani la dispozitie sa i-o faca lu’ Voiculescu si n-au reusit. Ma indoiesc ca d’aia a pus-o Ponta pe Pivnicera. Sa nu credem ca mercenaru’ ala de Predoiu era vreun adept al dreptatii, ca totusi, n-avem cinci ani. Ciuvica e un robot, el are un mesaj programat si numai p’ala il da; e precum Pora, insa spre deosebire de ea, il prefer pe Ciuvica. Nu Voiculescu il trimite pe Ciuvica sau pe Chiriac la celelalte posturi; acestea din urma ii solicita. Evident ca se duc, fiindca li se da bani, altfel nu s-ar mai duce sa apara la TV si s-ar duce la munca adevarata. Voiculescu nu e Dumnezeu si fraierul ala de la agricultura nu-i da socoteala lu’ Felix, ci lu’ Ponta, care intermediaza totul in beneficiul marilor companii europene de agricultura, ce profita de pe urma lipsei de concurenta. Smecherii din UE n-au nevoie de state mici cu surplusuri comerciale, ci au nevoie de state cu deficite comerciale. Astfel isi asigura pietele de export, iar noi prostii, mancam din import si platim in valuta. Toti au fost corupti si inca sunt corupti, dar daca asa zisa democratie imi pune pe farfurie doar aceste doua optiuni, atunci aleg consecventa antibasesciana a Antenei 3.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s