Jos, Bruxelles-ul ! Jos, UE !

Sincer, nu ştiu ce naiba mai căutăm noi prin UE. Atât timp cât USL-ul nostru legitim, instaurat la putere încă de dinaintea referendumului care a consfinţit, din nou, legitimitatea domnie sale, zice ceva de genul, cosmetizat, evident:” Cine naiba sunt și ăştia de la Bruxelles ?”, cu completarea personală: să ne strice nouă socotelile. O atitudine grosolană, demnă de oricine care stă seară pe maidan şi leagă ploile din lipsă de alte preocupări. Poate că domnul Iordache de la juridic o fi prizat ceva înainte de a fi făcut afirmaţia respectivă, ori o fi avut ceva mai mult decât trebuie, la bordul cu alcool vitezometrul. Altfel, reacţia domniei sale vine să confirme nişte bănuieli pe care doar la Carol al VI-lea,” Nebunul”, le mai întâlneam prin cărţile de istorie. Alea necenzurate, desigur.

Nu-l putem acuza pe stimabilul pe care aderarea UE l-a prins dincolo de gardul majorităţii parlamentare și la care au consfințit din plin si reprezentanții partidului din care face parte (peste patru ani, iar se vor întoarce portocalii/verzii la putere, pe fondul nemulţumirii/saturării românului ultra-schimbător politic), de ipocrizie, ori, mai grav, de schizofrenie. O putem lua drept o răbufnire de orgoliu comunisto-bolșevic, ca pe vremurile de tristă amintire. Tot trist e şi faptul că domnul Iordache confundă actuala structură a UE, la care noi visăm încă din 1989 să intrăm, cu vechea ierarhie a PCR-ului în care totul se dicta de la centru, adică, acum, de la Bruxelles. Locuri unde, de cele mai multe ori, ţopârlanii inculți numiţi de în fruntea obştei, drept mulțumire pentru meritele deosebite dovedite pentru partid, își băgau de obicei dotările primite zestre de la natură, în deciziile venite de la Bucureşti. Reacţia politrucului e şi mai gravă în contextul în care, în urma unei asemenea afirmaţii, România riscă să fie sancţionată. Vorbele lui Iordache se vor duna cu siguranţă în paharul pe care UE ni l-a rezervat şi care stă acum să se verse.

Din păcate, sau din fericire, UE nu va da afară România. Nici nu îi va tăia robinetul cu investiţii. Are nevoie de ţara noastră pentru a-şi vedea visteria echilibrată. Pe aceasta se bazează, mai mult ca sigur şi mitocanii politicii dâmboviţene, o proiecţie a postacilor a, analiști politici, de pe internet care nu au altceva decât să urineze şi să arunce cu fecale în capul celor care îndrăznesc în aceste zile să fie împotriva Partidului mult iubit. România va trăi în continuare în graniţele Uniunii, diaspora va continua să existe, acolo în exil. Iar ceilalţi, ce nu fac parte din cei 7,5 milioane de votanţi (câţi dintre aceştia, or fi din rândul celor 9 milioane de asistaţi social?) care au dat legitimitate actualei alianţe a motanului Felix, vor sta şi vor încasa ca proştii toate sudălmile şi ocările unora care vor să fie europeni, dar de fapt sunt precum nişte maimuţe ce au văzut pentru prima oară civilizaţia. Aşa-i românul. Schimbător, ca vremea, că vremurile.

La urma urmei, de ce am avea nevoie oi de UE ? La naiba, cu ea!  Să ne întoarcem la ale noastre şi cu mândria prostească de proletar comunist în gânduri să renunţăm la drumuri asfaltate, plătite prin fonduri venite de la Bruxelles, că oricum plătim ca imbecilii cel mai scump kilometru din lume, întru bunăstarea celor contestați, dar și a celor care contestă. Să renunţăm la a ne trimite rudele să muncească la străini să îi şteargă la fund pe aceştia, pe bani frumoşi, de dejecţii și să ne trimită nouă mălaiul câștigat ca să ne dăm în stambă ca tembelii construind palate cu vece-ul in fundul curții, ori facând la tot satul cinste cu băutură. Să renunţăm la a ne şcoli copiii conform drepturilor obţinute prin aderare la Uniune şamd.

Chiar, la naiba, de ce avem nevoie noi de toate astea. Jos, Bruxelles-ul, Jos, UE. Lasă că vine nea Mircica Dogaru şi-o pune de o mineriadă 2012, specialitatea bucătăriei de partid. Lasă că vă scoate el din cap ideea de a mai fi europeni. Sunteţi români, ce pana mea. Nu europeni.

Jos, Bruxelles-ul! Jos, UE!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s