La asa locuitori, asa conducatori.

Este clar că actuala clasă politică, ori de-a dreapta, ori de-a stânga politichiei cu tichie de tinichea, este una infectă şi putredă mai ceva ca în povestea lui Shakespeare. Cine a urmărit şi analizat temeinic nu hlizindu-se prin Centrul Vechi şi plin de fâţe al Capitalei, ori la emisiunile imbecililor lui Felix, va observa cât de mincinoşi şi plini de îngâmfare sunt cei care, cică, conduc destinele ţării.
Timp de două luni de zile în România nu s-a întâmplat nimic. Deşi au câştigat alegerile şi sunt la putere, cei de la USL păstrează, incredibil, toţi tâmpiţii pdl-iști. Ba mai mult, se duc şi inaugurează caricaturile de autostrăzi construite de nişte amatori pe banii noştri ai tuturor. Lucru care, în logica normalităţii tot amintită de struţo-cămila lui Voiculescu, duce cu gândul că eşti de acord cu idioţeniile puse pe hârtie de predecesorii tăi, nu? În acest răstimp prin ministere şi instituţii publice colcăie tot felul de oportunişti care au dus-o bine şi sub unii şi sub ceilalţi. Este aceasta, normalitate?

Timp de două luni România nu a făcut altceva decât să se uite la circul de doi lei promovat de tembeliziuni. Nu a mai contat că ţara suferă de secetă, că agricultura nu are apa necesară pentru irigaţii, ori că munţii iau foc. Nu a mai contat că euro stă să atingă pragul de cinci lei şi că multora le vine a se sinucide. Cu mic, cu mare, pulimea lui Tăriceanu a stat cu ochii beliţi în ecranele LCD-urilor, ori LED-urilor HD, luate evident pe credite cu buletinul, şi s-au hlizit, precum Rânjilă Victoraș la Bruxelles, de toate tâmpeniile puse la dispoziţie de Felix Motanul şi Mazăre, ucigă-l toaca.

” Mulţumită” unor astfel de indivizi la care îi adaug pe Șova, Dragnea, ori guzganul rozaliu aka Hrebenciuc, nu mă voi alătura niciodată USL-ului, cu atât mai puţin vreunei formaţiuni din cele care formează vreo alianţă de conjunctură. Niciodată nu voi ţine cu PNL-ul, o altă curvă politică, în opinia mea, pe care o pun în vitrina trofeelor post-decembriste, alături de UDMR. Românii nu au în clipa de faţă o clasă politică de elită. O clasă care să lase deoparte interesul personal, de partizanat cu grupările mafiote şi să pună osul la treabă să scoată căruţă cu proşti din mocirlă. Lucru greu de realizat în condiţiile în care cei apăraţi zilele acestea de Rânjilă Victoraș, cel mai tare din oraş, vor da bir cu fugiţii când vor vedea că e rost de treabă. Că aşa-i românul: La plăcinte (la mâncat, băut etc) înainte, la război (muncă, în special), înapoi.

Un popor îşi are conducătorii pe care îi merită. Pulimea lui Tăriceanu îşi are modele TV pe care le merită. Iar atât timp cât prostimea se va uita la libidinosul de Mazăre, ori la piţipoancele şi cocălarii ajunşi moderatori de emisiuni de divertisment, obrăznicia noilor oameni din spaţiul politic va fi considerată un simplu spectacol la care stă şi se uită  comod în fotoliu şi spărgând nişte seminţe lângă un pahar de bere ieftină de la pet,  fabricată şi asta prin te miri ce văgăună a mafioţilor. Şi va profera sudălmi şi ocări la adresa UE şi a ţărilor din cadrul acesteia că se amestecă unde nu îi /le fierbe oala. Ignorând în prostia ei  cretinoidă că mare parte a locuitorilor acestor state habar n-au unde e Bucureştiul şi că îi identifică pe români cu hoţii/curvele care le scade randamentul la muncă, tot aparându-le in cale și cerșind un euro-doi pentru pâine, ori pentru un ”scurt” ( ăsta costă mai mult, cu siguranță). Pentru că, nu-i aşa?, vesticii mai şi muncesc şi pun osul la treabă pentru ca nivelul lor de trai să fie unul destul de ridicat, iar salariile cu mult peste nivelul alor noastre.

Ei cu banii, noi cu mâna întinsă. Ca milogii din politică, ori din mass-media care, pentru rating și un fişic de bani în plus, lovesc în orice inclusiv în sportivii români care aduc medalii ţării, spre deosebire de idioţii care stau bine mersi în fotolii şi îi doare în găoază de ţară, interes naţional, ori de drapelul ţării care i-a ocrotit şi le-a dat alocaţie până la 18 ani.

Dar aşa-i românul: mereu îngâmfat, nesimţit şi nerecunoscător.

La aşa locuitori, aşa conducători. La trecutu-ți mare, mare viitor…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s