Betivul, plagiatorul si pulimea tariceneasca

Citii adineauri pe Facebook-ul prietenilor romani de isprava unui confrate cu care de altfel am colindat de multe ori strazile Europei fara a fi opriti de politia locala cu ocazia vreunei manifestatii produse prin te miri ce locatie oficiala ( ca sa folosesc limbajul academic al jurnalistilor lui Peste prajit, aka Voiculescu).

E clar ca Romania se indreapta cu pasi vertiginosi spre o perioada pe care , totusi, noi, cei cu scaun la cap, nu prea dorim a apuca sa o traim. Ii lasam deoparte pe tampiteii si cretineii decreteilor ajunsi acum parinti super-cool. Aia nu conteaza nici la votare intrucat fac totul la misto. Asta daca se trezesc din betia nonstop in care traiesc de cand au constientizat ca pot duce paharul la gura.  Vorbesc aici despre cei care prin decembrie 1989 aveau implinita varsta de la care judecatorii ii pot chema la bara sa dea cu explicatiile : 10 ani, adica. Astia care acum au vreo 30-35 de ani se uita ingroziti la cum se schimba lucurile de pe o zi pe alta. Privesc ca la dentist hlizelile de copil tembel ale lui Ponta Victoras si, colac peste pupaza, ii vad si privirea tot mai tulbure a lui Crin , cu aburii alcoolului cel mai fin in simturile sinapselor sale.

Acum ca urmasul clanului Antonescu ( sincer, nu ma intereseaza daca e chiar sange din sangele maresalului Antonescu) a devenit al doilea om in stat , a cam inceput sa vina cam des la serviciul de la Palatul Parlamentului. In grandomania sa de politruc idiot, a inceput cu basinile sale sale clasice si sa dea in balba in balba, dovedind ca nu are nicio treaba cu munca de sef. Evident, ceea ce face domnia sa, e cu sprijinul altui individ care a uitat ce lapte a supt ( asta, apropos de lovitura data lui  Adrian Nastase, cel care l-a propulsat acolo unde a ajuns in prezent), ma refer la Ponta Victoras, cel mai tare din oras. Cardasia celor doi in concubinaj cu gandirea ultracomunisto-bolnavicioasa a celor 322 ( fosti 322, ca nu cred ca mai sunt atatia prin cotloanele din Piata Constitutiei) va aduce mari prejudicii Romaniei si, din pacate pentru populatia simpla, o crestere a euro-ului despre care putini vorbesc pe la colt de strada ( pana cand or desfiinta si colturile, dand decizie ca toate casele sa fie contruite pe sistem tubular, prietenii stie de ce  😉  ).

Dincolo de toate, nesimtirea jandarmilor pusi sa pazeasca , nu sa ia la misto, de sub chipiul lor cu putini neutoni, oamenii care isi pun intrebari, denota ca LOR, cu litere mari, pentru ca se cred mici dumnezei, nici ca le pasa de prostime, de cainii de paza ai societatii. Oricum fac referendum si iese cum vor ei, nu cum vrea populatia. Si totul, pe fondul indiferentei semenilor nostri, a romanilor care , din nefericire, sunt orice : directori, manageri, gunoieri, profesori, avocati etc, mai putin OAMENI.

Si uite asa PLEACA AI NOSTRI, VIN AI NOSTRI, NOI RAMANEM TOT CA PROSTII. Pentru ca in fudulia si grandomania personala am uitat sa alegem ce e mai bun pentru viitorul nostru si , dupa caz, sa dam vot de blam atunci cand trebuie sa o facem.

Personal, voi merge la votul din toamna ca sa aleg rubrica „Niciunul „. Si cum aceasta nu exista, ii voi vota pe toti. Daca mi-o ajunge tusul. Daca nu, macar am constiinta impacata ca, poate un imbecil, ori doi, nu vor ajunge acolo unde e cald si bine , in Stana Romaniei. …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s