De ce mi-a fost scârbă, n-am scăpat

Am preferat să stau departe de toată această mizerie generată de reprezentarea României la Bruxelles. Sincer, nu dau doi bani pe cine merge acolo , fie că e vorba de ultra-marginalizatul șef al statului, Traian Băsescu, fie că e vorba de ultratupeistul , dar fără bun simț, Victor Ponta. Jocurile de culise sunt altele, iar ochelaristul din Victoriei împreună cu mai mereu adormitul Antonescu abia așteptau să îl alerge un pic pe Băse pe culoarele Consiliului European ca să aibă apoi motiv întru suspendarea după care tânjește atât de mult liberalul. Numai că fostul căpitan de cursă lungă a mirosit ceva nasol în toată această afacere  și a stat în bârlog , lasându-i pe cei doi să încalce  niște decizii ale Curții Constituționale , fie ea și subordonată, după cum zice omul cu privire de mahmur, Președinției României.  Că pe ăia de la Bruxelles  puțin i-a interesat că e Băsescu, ori Ponta s-a și văzut când lui Victoraș al nostru i s-a spus ”domnule președinte”.

E clar că e ceva putred în sistemul nostru politic. La fel de clar e că în Parlamentul României, de unde a pornit toată tevatura reprezentării, intră tot felul de imbecili trimiși de alți imbecili , scuzați repetiția, să-i reprezinte. Și atunci  vine întrebarea logică: La ce bun să te mai aștepți a se mai întâmpla? Scena politică românească a devenit un fel de grădiniță în care doamnele plâng mai ceva ca fetițele cărora baiețeii răutăcioși le-au ridicat fustitele si li s-au vazut astfel chiloteii albi ( vai, ce rusine !), iar golăneii de maidan, aduși pe lume la ordin și foc automat,  își arată mușchii șutind jucărioarele aparținătorilor de drept. Și dacă se întâmplă așa ceva în politică, de ce să ne mai mire că totul merge prost în România, unde fraierul muncește , iar șmecherul huzurește? Dar asta e o altă poveste, cu un alt final…

Revenind la istoria reprezentării la Bruxelles  nu putem trece peste rânjetul plin de satisfacție al domnului Crin, liberalul. Ăsta și-a dorit dintotdeauna fotoliul de la Cotroceni. De când era mic tot visa să stea în jilțul cel mare, ori să se îmbete  prin cotloanele clădirii. Ce să-i faci: băutura, meteahnă veche.

Si inca una tare : institutia care trebuia sa dea verdictul in cazul plagiatului lui Ponta a fost desfiintata cu o zi inaintea anuntarii verdictului !!! Super tare, nu? Doar nu era sa-si dea Victoras, manca-l-ar mama , demisia taman acum in clumea gloriei !!!

Aaa!!!!Era să uit. super-jurnalistul Mihai Sturzu e purtător de cuvânt al tinerilor psd-isti. E și mai clară treaba .

Să avem rezon !

P.S. Din motive lesne de inteles acest material este publicat pe blogul personal si nu pe site-ul Ultima Ora.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s