Probleme in paradis, Crinule?

E clar de la o poştă: orice încercare de alianţă politică e sortită eşecului în România. În afara perverşilor de la UDMR, ori a minorităţilor care sunt ori de-a dreapta, ori de-a stânga eşichierului politic pentru că oricum vor obţine ceea ce doresc în orice alianţă s-ar băga, la ora actuală niciun partid politic nu poate face casă. CDR-ul a fost. S-a dus cu tot cu PD-ul din el. Alianţe cu liberalii au fost şi s-au risipit în vânt precum fumul de ţigară.
Aşa că e de înţeles supărarea lui nea Crin care tună şi fulgeră. Taman un dezertor din rândurile liberale, exclus de amatorul de maşini viteză din prea multă iubire pentru actualul lider de la Cotroceni, a ajuns să diriguiască ţară. Să nu îţi vină să îţi baţi copiii şi să îţi alergi nevasta cu pietre de nervi? Mai ales că nevasta lui Crin a cam comis-o şi ea şi s-a dat cu reacţiunea. Victoras şi-a adus aminte că e prieten cu M.R.U. şi l-a iertat de muşcătura pe principiul corbilor tineri. În plus în toată tărăşenia asta s-a băgat şi tata-socrul Iliescu, sătul să tot îşi vadă odrasla învineţită şi făcută de ocară prin presă.

Prin urmare, mariajul socialo-liberalo-securist a cam început să scârţâie.Şi asta înainte ca domniile lor să ajungă să guverneze. Vă daţi şi singuri seama, sper, că dacă nenorociţii ăştia de securişti din garda lui Crin odată ce vor ajunge la Palatul Victoria se vor pune pe supt la greu din avuţia neamului şi până la ruptura ce va fi cauzată de nemulţumirea că unul a furat mai mult decât celălalt, nu va mai fi decât un pas.

Şi Crin ştie foarte bine acest lucru. Şi de aceea urlă acum că vrea anticipate. E pe val. Dacă M.R.U. îşi frângea gâtul ar fi jubilat şi creştea în sondaje. Dar cum marea prostie a USL-ului e că a stat pe tuşă în loc să combată din teren, şi-o va cam lua în barbă. Pentru că, dacă aplicăm legea, socialo-liberalo-securistii şi-au făcut-o cu mâna lor. Au boicotat crezând că guvernul nou desemnat va pică şi acum acuză lipsa de cvorum pe care tot ei au generat-o, încălcând o serie de prevederi din Regulamentul Parlamentului. Ori, cum se vrea a se chema asta? Tu îţi dai singur cu stângul în dreptul şi ceri fault?

Mare nesimţire în tabăra USL în care liberalii dau tonul şi îşi arogă toate beneficiile profitând de lipsa de combativitate a lui Ponta. şi sper ca tata Iliescu să fie mână de fier şi să treacă la făcut puţină curăţenie în mariajul ăsta fad şi fals în care orice va câştiga, numai psd-istii nu. Şi tare păcat. Căci va fi să fie Ponta premier, dar pentru cât timp? Pentru că se ştie: beţiv la beţiv trage şi Antonescu va fi preşedinte oricum cinci ani. Cu, sau fără Ponta premier.

Şi tot PNL-ul va conduce. Cu sau fără PSD, cu, sau fără PC. Că Alianţa, 90% va dispărea în maxim un an de la instaurarea unui nou regim. Dacă vor şi câştigă alegerile.

Dacă… Având în vedere că nu au reușit să îl impiedice pe M.R.U. să urce pe trambulina care l-ar putea propulsa , conform numeroaselor surse, în cursa spre Cotroceni. Și are toate șansele de parte sa… Spre disperarea lui Crin floare rosie ca focul…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s