Siderat de Romania : Comando-ul K1 al ciobanului

Probabil ca la stanile pe care le are in arenda legitima aparare e sinonima cu datul cu parul in cap lupului care vine sa fure din oile aflate in turma. Altfel nu imi explic atitudinea de oier a patronului Stelei , domnul cioban Becali.

Socante au fost scenele de la Ploiesti. Dar mai socante au fost reactiile unui singur individ care i-a eclipsat pe ceilalti din jur. Dupa cum spuneam si mai devreme : Gigi Becali. Inca o data spun ca nu am inteles de ce baga la legitima aparare loviturile de K1 ale lui Martinovici si Stanca in conditiile in care era clar ca atacatorul nu arata ntentia de a-i lovi. Si apoi de unde mentalitatea asta de a-ti face dreptate cu piciorul in stomacul unui derbedeu pe care oricum il va scapa umila si si nevolnica justitie? Asa patron, asa jucatori…

Trist nu e neaparat ceea ce s-a intamplat pe teren, ci atitudinea de vechi cioban a unui ins care viseaza inca la Liga Campionilor si pentru care Arena Nationala ar tebui sa fie considerat bunul lui propriu ( va mai amintiti probabil cum urla din toti rarunchii ca baga dumnealui bani in gazon dorind in schimb interzicerea Galatiului pe stadion).

In conditiile in care asistam la astfel de scene cu fotbalisti se pun la mintea unor dobitoci iar patronii lor le iau apararea nevazand nimic rau in a reactiona violent la gesturile neispravitilor, niciodata fotbalul romanesc nu va mai ajunge ce a fost vreodata. Cu Becali, Borcea , ori alti patroni cu carton in loc de creier, sportul cu mingea rotunda la picior va ajunge undeva jos de tot in clasamentul FIFA, coborand si mai adanc in negura mlastinoasa alaturi de echipe nationale precum Djibouti, Macau, ori Guam.

Iar daca justitia va pune botul la declaratii de legitima aparare venite din partea aparatorilor fotbalistilor K1 si ii va absolvi de orice forma de raspundere e clar ca avem de-a face cu orice altceva care nu se numeste dreptate. Din pacate…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s