Tisztelet, Mr. Eckstein-Kovács!

Nu credeam ca demisia unui ungur dintr-o functie inalta va genera un val de simpatie atat de mare in randurile unora din ai nostri recunoscuti ca fiind antimaghiari pana in maduva oaselor. Intr-adevar , gestul lui Eckstein-Kovacs ne arata noua, muritorilor de rand, ca mai exista onoare si printre semenii nostri. Chit ca sunt acestia niste indivizi antipici din anumite motive.

Ironic, sau nu, Eckstein-Kovacs a dat o palma serioasa peste ceafa lata a politicianului pos-decembrist si peste obrazul plin de nesimtire si asemanator de gros precum soriciul nobilului animal purtat de acelasi stupid reprezentant al societatii romanesti. Palma e cu atat mai importanta cu cat demonstreaza cine are cel mai mult respect pentru propria gandire, propriile principii. Si acela nu e romanul, tot mai nesimtit, fatarnic si lipsit de acel dram al onoarei de a fi om. Din nefericire.

Demisia lui Eckstein-Kovacs vine sa arate la ce nivel de imoralitate a ajuns sistemul politic autohton: incoltit de insusi marinerul ajuns presedinte de nava terestra si subalternul sau direct de la UDMR, Hunor, acest consilier prezidential s-a tot opus, s-a tot impotrivit pana cand… precum in dictonul cu desteptul : a cedat. Si bine a facut. Caci pentru politicianul maghiar s-a adunat o mare bila alba ce ii va deschide multe usi, spre deosebire de un alt fost coleg de suferinta , dat afara de aceasta data, dar care continua sa arate cat de mizerabil este ca om, biped cu creier adica. Ne referim , evident, la Lazaroiu. Fara pre nume, ca nu merita.

In alta ordine de idei, analizand toate elementele puse pe tava pe tembeliziuni, mai ca imi vine sa invat maghiara, imnul ungurilor si sa sa schimb „trei culori”-ul din buzunar cu unul mult mai interesant din punct de vedere al onoarei si unitatii sociale. Ir patri(h)otilor romani care se vor apuca sa ma injure pentru intentia mea,de a ma face ungur ( in paranteza, oferta de la BUDAPESTA, e de un miliard de ori mai interesanta) le spun sa asculte BUG MAFIA. Piesa aia cu : „gura mica”. Sunt romani, doar la dat din gura. In rest, niste mici Lazaroiu, Udrea, Ponta, Preda etc reloaded

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s