Nesimtire portocalie : Plimba-ti rudele cu elicopterul statului

Premierul Emil Boc îşi transportă familia cu elicopterul. Jurnaliştii Realitatea TV l-au surprins pe şeful Executivului coborând în această după-amiază dintr-un elicopter SRI pe aeroportul Băneasa. Boc era însoţit de doi copii, unul dintre ei fiind fiica sa cea mare.

 

Ioana Muntean, purtătoarea de cuvânt a premierului Boc, a declarat că acesta ar fi plătit contravaloarea costului biletelor pentru odrasle la SRI. Nu este sigur dacă ambii copii sunt ai premierului, Muntean nefiind în măsură să ofere acest amănunt. „Vă daţi seama că este o chestiune privată a premierului”, a încercat să se justifice Muntean.

Va fi extrem, dar extrem ! de interesant, cum va arăta factura tăiată de Serviciul Român de Informaţii – structura militară de contraspionaj a unei ţări a Uniunii Europene –  pentru „transport două bucăţi odrasle Boc”.

Emiterea de facturi detaliate nu a fost posibilă în trecut, când exista ideea taxării membrilor delegaţiilor de jurnalişti care însoţeau delegaţiile oficiale pentru deplasările cu aeronavele oficiale ale statului român. De exemplu, prestatorul de servicii de transport aerian explica atunci că a vândut serviciul de transport aerian de pasageri în sistem charter către Administraţia Prezidenţială pe o singură factură pentru întregul aparat de zbor la capacitatea maximă. La rândul ei, Adminstraţia Prezidenţială a menţionat atunci că nu e prestator de servicii şi nu poate tăia chitanţă pentru fiecare societate editoare de  presă în parte.

Cotidianul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s