Asa poate unii vor puti mai putin

Chioscurile RATP care vor distribui produsele cosmetice sunt amplasate la: Universitate, Piata Unirii, Tg Cucu, Tudor Vladimirescu.

RATP Iasi este partener al companiei care produce antiperspirantele Rexona si va distribui gratuit, pana pe 4 august antiperspirante roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal.

Scopul campaniei „Rexona iti rasplateste fidelitatea” vine in sprijinul persoanelor care folosesc mijloacele de transport in comun pentru deplasarile lor zilnice si achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie – 4 august, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-17.00.

La fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie.

In plus, pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si vor avea ocazia sa se convinga de eficienta deodorantului antiperspirant folosit prin intermediului testerului antiperspirant oferit la fiecare tranzactie realizata la ghiseele intrate in campanie.

 

Flacara Iasiului

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s