Amatorii APTR-ului

Habar n-am cum e sa fii premiat APTR. Si nici nu ma intereseaza lumea asta a tembeliziunii. Am colaborat la un moment dat cu o casa de productie pentru o emisiune de redus intelectul poporului si mi-a ajuns. atunci mi-am zis ca n-am ce cauta printre pitipoance siliconate si tot felul de Erosi care nu vor altceva decat marirea patrimoniului feminin. Asa ca lumea TV pentru mine va ramane o mare necunoscuta. Si, deci si prin urmare putin ma afecteaza ceea ce se petrece intr-un trust ce baga imagini pe „sticla”.

Insa nu am cum sa raman impasibil cand vad imbecilitatile care vajaie prin creierasele unora ce nu vor sa priceapa ca misia lor este de a informa si nu de a …dezinforma. Repet : il urasc pe Funeriu pentru ca nu adapteaza legea educatiei la realitati si ca urmare multi dintre tinerii ce predau la facultati vor zbura din schema pentru ca nu reusesc sa intre in mafia doctoratelor. Il urasc pe individul asta, asa cum ii urasc pe pdl-isti care aplica diverse norme europene fara sa tina cont de necesitatile zonale. Asa cum ii voi uri si pe usl-isti pentru ca una zic in prezent, dar, cand vor ajunge la guvernare, tot pe-a portocaliilor o tin drept pilda.

Dar, cand vad cand prostul moare de grija altuia nevazand barna din ochii sai, proprii si personali ca sa vorbesc incorect gramatical, nu pot sa nu fiu incercat de un sentiment mila pentru toti tembelii care vin si se scalambaie pe micile ecrane si fac nu circ ( pentru ca e o arta sa faci asa ceva), ci teatru demn de ulitele pline de praf ale tarii. Lipsa limbajului specific toloacei e inlocuit de gesturi, mimici si atitudini demne de Spitalul 9. Cam aici au ajuns asa-zisele dezbateri „politice” de la noi, din Stana Romaniei.

Dovedind ca nu au mult creier sub claiele de par multi-oxigenat, jurnalistii premiati de bosii APTR ( oricum astia isi dau premii unul altora, asa cum odinioara isi ofereau primele pentru mega-productiile la hectar) arata ca  au terminat de discutat problemele de baza ale societatii : somaj, inundatii, canicula si continua sa behaie pe tot felul de nimicuri , doar- doar de vor face zob audienta OTV-ului lui Diaconescu. Caci la ce continut balacaresc cuprind emisiunile moderate de ei, asta e tinta : DD.

Din pacate, ca si in multe alte cazuri, de altfel, jurnalistii romani nu reusesc sa depaseasca stadiul incipient din alegerea prioritatilor sociale. Precum niste copii de gradinita se aduna cu totii intr-un platou si vorbesc care incotro , unii peste altii, adeseori fara noima si, uite asa, a mai trecut o zi. Si noi labe peste bot adversarilor lu’ dom’ patron. Ca asa e la noi : dupa cum se scoala managerul trustului. Adica neprofesionist.

Si atunci de ce mai exista APTR? Sa premieze amatorii?

Concluzia va apartine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s