Siderat de Romania : Vai de noi, ca vai de ei…

Ii urmaream zilele trecute pe marii luminati ai zilei ( cu ghilimelele de rigoare) cum se dadeau de ceasul mai de apoi incercand, care mai de care, sa dea in ghioc cu privire la lovitura de mat aplicata regelui Mihai. Autorul, experimentat de altfel in ale sahului , etern, la natiunea romana, marele mariner de cursa lunga, a facut la urma urmei ceea ce stie el mai bine sa faca : sa bea si sa acuze dupa pofta inimii. Dar nu despre asta vreau sa  vorbesc.

Ci despre lingaii din presa care, ca niste adevarati limbi-curisti au inceput sa latre la luna, aratandu-si astfel optiunea electorala, ca sa nu spunem politica, desi tot aia e. Lingaii ca lingaii, dar cand vezi si pe cine ling ei prin diverse cotloane ale corpului uman , iti vine sa vomiti instantaneu. La o adica, marele integru si cunoscator in ale istoriei, inegalabilul Mircea Basescu, isi da cu presupusul asupra discursului fratelui sau. Ce urmareau de fapt lingaii? Sa vada daca fratiorul se cearta cu al mare din fruntea statului?Parca si vad titrajul din presa tembelizata : „Fratricid in familia Basescu” ( asta la OTV).Ca tot veni vorba de Diaconescu si tembeliziunea lui: ce cauta Traienel p’acolo, la ceas de taina, pe’nserat? O fi ratacit drumul , suparat ca n-a gasit sticla de care pomenea deunazi carlanul de Ponta. La reactia avuta in platou, cand il sutuia artistic de platic pe dom’ patron…

In alta ordine de idei, lingaii nu au scapat-o din vedere nici pe mezina cu succesuri . Fatuca asta, multi-perfectionata medical, castiga un salariu care ma determina sa cred ca e mai bine sa fii analfabet in tara asta , ca sa castigi un pic mai bine. Si astfel sa traiesti mai bine, vorba lu’ tatane’su.

Si parca mare dreptate au amandoi…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s