Siderat de Romania : Severin cel Mic si Zmeura… de tinichea

Dupa cum era de asteptat, Adrian Severin, marele nostru fost ministru de externe undeva prin sfarsitul de mileniu doi, a fost executat in purul stil UE  si sutuit pe usa din dos a PE. Astfel, politicianului roman i-a fost servita elegant  si cinic totodata o lectie dura . Predata cu profesionalismul caracteristic taman de cei pe care domnia sa conta din plin pentru a-si duce la indeplinire mandatul conferit de alegatorii romani. Care alegatori, fie vorba intre noi, au demonstrat inca o data ca nu valoarea conteaza ci nemerniciile pe care unul, sau altul din alesii trimisi sa reprezinte interesele natiunii , le comit cu un zambesc sadic in coltul gurii. Nu conteaza pentru electoratul roman ca ala/aia habar nu are de romaneasca limba. Conteaza sa dea bine pe sticla si sa faca circ/spectacol de doi lei ( atat cat valoreaza si galeata de plastic  primita pomana electorala ).

Daca s-ar fi petrecut in Romania, Adrian Severin ar fi scapat ieftin din toata aceasta tarasenie, fie ea inscenare, ori ba. Si chiar daca totul e asa cum spune domnia sa, un mare semn de intrebare se naste in mintea omului ganditor pe tron : De ce a cedat propunerilor celor care faceau avansuri?  Este aberant ca domnia sa sa se declare nevinovat cand din inregistrare reiese clar opusul celor declarate. Asa cum aberanta este si lipsa de reactie a autoritatilor competente de la Bucuresti care, respectand sintagma : ” Mircea, fa-te ca lucrezi ! ” , l-au matrasit din partidul in care se afla … si atat.

In continuare, Severin isi scheauna nevinovatia. Probabil va invoca faptul ca jurnalistii englezi au cazut de fapt in plasa lui si nu viceversa, ori ca totul nu a fost decat un simplu film de fictiune, in care el , marele Severin, isi incerca talentul actoricesc sperand la o nominalizare la Oscarul politicienilor.

A ajuns la Zmeura… Din pacate si spre rusinea sa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s