Siderat de Romania : Din ce in ce mai multe semne

Ca politicienii ne cred prosti, e de la sine inteles. Constatam acest fapt cu fiecare iesire la rampa a stimabililor pusi sa ne conduca tara. Cu fiecare replica, atitudine, gest, privire, ne dam seama ca, de fapt, ei si-au atins scopul si ca, pentru ei, nu suntem altceva decat simple carpe de sters podeaua murdarita de propriile abjectii.

Zilnic programele TV abunda in tot felul de ipostaze care mai de care mai hilare. Politician baut la volan, dar care are alcoolemie 0 in sange, analfabet cu titlu de doctor in te miri ce domeniu, ori un grandoman mult prea important, in opinia sa ” proprie si personala”, pentru noname-urile societatii din care provine. Pitipoancele se apuca de scris ” Memoriile” ( macar de-ar fi la fel de valoroase precum multe alte carti aparute  pe piata, desi ne indoim mie in suta ).  Iar unul care se crede superman  ( cu litera mica ) se face erou cu statuie si placa plina de ” agramaticalitati”, cu de la sine putere acordata marinimos de cetatenii simpli ai unei anume comunitati.

Peste toate vegheaza linistit don Basescu. Razand , mai mult ca sigur, amintindu-si cum a vandut bucata cu bucata flota Romaniei la turci si chinezi. Trebuie sa recunoastem , totusi, ca nu a fost singurul ce s-a infruptat din valiza aterizata la Bucuresti.

Si daca tot am pomenit de aterizari, vorbim si despre decolari. Si nu cu orice avion  daca stam bine si ne gandim ca e vorba de ditamai Air Force One, transformat recent intr-o adevarata Arca a lui Noe, dupa cum spune gura spurcata a satului.

Sa se apropie Apophis mai repede decat ar trebui, trimis de Dumnezeu sa ” vindece”  Terra de rautatile omenirii?  Baietii destepti stie, dar tace, vorba lu’ tanti Nuti din fundu’ curtii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s