Bunea Stancu, micul dictator din „Republica Brăila”

In timp ce DNA şi ANI ignoră afacerile pe bani publici ale firmelor sale, Concivia SA, Hercules SA şi Istru SA Brăila, liderul PSD şi CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, îi numeşte pe ziarişti imbecili şi îi ameninţă cu bătaia.

La o recentă conferinţă de presă, acesta s-a năpustit cu o avalanşă de jigniri la adresa jurnaliştilor brăileni care nu au scris aşa cum a vrut el despre Festivalul de Muzică Uşoară „George Grigoriu”, organizat de Consiliul Judeţului (CJ) Brăila, al cărui preşedinte este tot Bunea Stancu: „Aveţi nesimţirea să scrieţi despre festival fără să amintiţi cine l-a organizat, cine se ocupă de el, cine aduce premiile şi aşa mai departe. Chiar credeţi că Brăila asta-i proastă?”, a ţipat liderul PSD Brăila la jurnalişti.

Stancu şi-a continuat jignirile la adresa jurnaliştilor care au scris despre spitalele aflate în administrarea CJ, rezervându-i o tiradă Aurei Costea, de la „Brăila News” şi „Viaţa Brăilei”, care a cerut, în baza Legii 544, date despre o strategie a CJ Brăila de raţionalizare a spitalelor.

Romania Libera

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s