Senator acuzat de interese financiare în cazul cailor din Deltă

Scandalul cailor de la Letea se mută, de astăzi, în Parlament, unde se vor cerceta şi posibilele interese de afaceri ale senatorului Dan Voiculescu în acest caz.

Deputatul PDL Marian Avram, secretar al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, a declarat într-o conferinţă de presă, la Tulcea, că a consultat colegii de comisie şi astăzi va solicita plenului Camerei înfiinţarea unei subcomisii de anchetă pe tema cailor din Delta Dunării.

„Vor fi chemaţi la comisie toţi cei implicaţi în scandalul cailor de la Letea pentru a da explicaţii. Acest scandal a creat o imagine proastă Deltei şi afectează turismul în zonă. Deţin informaţii că în spatele scandalului declanşat de organizaţiile neguvernamentale nu se află protecţia animalelor sălbatice, cum susţin unii, ci interese financiare de milioane de euro şi interese funciare foarte mari. Toate aceste aspecte vor fi lămurite, în scurt timp, de comisia parlamentară pe care o înfiinţăm. Este inacceptabil să se facă presiuni asupra instituţiilor statului să încalce legea, iar acestea să dea dovadă de slăbiciune ca şi cum ar fi vinovate că refuză să încalce legea pentru a face pe placul celor care profită de pe urma cailor sălbăticiţi din zona Letea”.

Romania Libera

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s