Sexi-angajata mamii

Bianca Jurcă este consilier la Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri Timiş. Director al instituţiei este chiar mama tinerei, Lelica Crişan, care spune că odrasla ei a fost angajată în baza unui concurs.

Ultimele poze realizate de Bianca Jurcă, la Pădurea Verde, au făcut mare vâlvă în spaţiul virtual şi au readus în discuţie cariera tinerei care a fost pe rând consilier la Prefectura Timiş şi asistentă a ministrului Valeriu Tabără. Acum Bianca Jurcă îi învaţă pe reprezentanţii firmelor mici şi mijlocii să ia fonduri europene.

Absolventă a Facultăţii de Biologie şi studentă la Drept, sexi-politiciana este super-calificată pentru consilieri la IMM-uri. „S-a angajat pe în urma unui concurs. Are pregătire profesională corespunzătoare. Concursul a fost anunţat, dar nu s-a prezentat nimeni. Nu am dezavantajat pe nimeni. Trebuie să lucreze şi copiii noştri undeva. Dacă au o pregătire trebuie să lucreze undeva”, a spus directoarea Agenţiei pentru IMM-uri, Lelica Crişan, mama Biancăi Jurcă. Amanunte si FOTO.

Adevarul

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s