Sportul va scapa…

Dupa ce ca progeniturile noastre isi odihnesc creierii in cea mai lunga vacanta scolara existenta in UE ( prietenii „stie” de ce ). Dupa ce ca distrugem obiective cu caracter istoric, declasandu-le suspect de dubios din categoria imobilelor nedemolabile, pentru a face loc ctitoriilor megalomanice ale marinerului. Dupa ce ca… multe altele, iata ca guvernantii nostri ne ofera inca un superb cadou de Paste. Dovedind inca o data ca e mai presus de orice limita a bunului simt, piticul-premier venit de la Cluj o comite din nou si intr-un mod la fel de  original. Ca de obicei, am putea spune. Alocarea a nu mai putin 59 de milioane de euro pentru bazele  sportive din comunele patriei, ii face pe simplii cetateni sa se intrebe de unde , la naiba, atata banet? In conditiile in care nu sunt bani pentru sanatate, pentru educatie, pentru cultura, alesii neamului isi dechid generos punga pentru a revitaliza unul din cele mai importante sectoare nationale : sportul. Un domeniu care, se pare, face cat toate celelalte amintite la un loc.

Guvernul Boc dovedeste a nspea mie oara ca il doare in cot de necesitatile natiunii si ca interesele de partid sunt mai importante avand in vedere ca in curand va incepe, oficial, lupta pentru ciosvarta locala. Ori, pentru a reusi, trebuie antrenament, frate. Si inca unul din acela viguros si caxat cu precadere pe categoria: alergat prin papusoaie, dat cu bata, spart cu piatra, rupt fata samd. Deh, trebuie pus la bataie orice idee, „telent”, monetar, pentru reusita.

In acest rastimp nenorocitii mor prin spitale, profesorii pleaca la cules de capsuni, iar cei care ar fi trebuit sa buchiseasca literele joaca berbunca pe toloaca visand la mini-stadionul promis de un individ rupt de orice realitate cotidiana.

P.S. O stire difuzata recent de tembeliziuni pomenea de o ambulanta ce a transportat un pacient la un spital inchis deja in mod oficial de ministrasul Cseke,dar care lucra cu sprijinul autoritatilor locale. Astfel, pacientului i-a fost salvata viata. Ceva imi spune ca  soferul si doctorul de pe „Salvare” vor fi sanctionati pentru…incalcarea dispozitiile legale. De ce? Pentru ca invidia roade rau la lingurica unora.

Hai la un fotbal, da-o naibii de sanatate.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s