Siderat de Romania : Povestea prostiei incapatanate

In alte tari normale, ei si-ar fi dat demisia. Vorbim, dragilor , despre acei indivizi care ajung sa devina sex-simboluri, in unele situatii, acei indivizi despre care ii credeam sper-capabili si mega-profesionalizati, dar care, in realitate, sunt simple creatii imagologice ale mass-media. Si nu sunt departe de adevar cand aduc vorba de imagologie. Asocierea cu mass-media nu e nici ea intamplatoare. Intamplatoare sunt , de departe, prezentele celor care strica per ansamblu fata Romaniei, o coboara si mai mult in adancurile infundate si nebanuite ale democratiei originale post-decembriste.

Dar sa nu va mai tin mult in suspans tot vorbind de floricele de primavara de pe plaiurile stramosesti. Razvan Lucescu si Adrian Severin. Doi oameni simpatici in multe situatii, cu un sarm devastator pe alocuri, dar niste sado-masochisti pana in maduva oaselor. Au gresit, gresesc in continuare, dar considera totul drept o mare conspiratie pusa in scena de marile umbre ale Pamantului. Ca de Luna, n-au avut curaj sa se lege. Tot ce misca pe lumea asta, pana la cel mai mic organism ce are viata, e vinovat pentru dezastrul ce i-a lovit. Ca nationala Romaniei fotbal nu mai joaca de vreo 9 ani incoace, ca Severin a avut  procese in instanta  cu presa ce ii semnala coruptia din buzunare… Nimic nu se mai vede de paiul din ochii lor. Ei sunt curati si nevinovati precum nou-nascutii. Nici usturoi nu au mancat , nici gura nu le mai pute.

Dar stati ca nu sunt singurii vinovati. Ceva e putred in mega-structura post-decembrista a societatii romanesti. Cei doi au ajuns sus ocrotiti si protejati de anumiti indivizi. Care acum se fac ca ploua si nu isi aduc aminte ca ei i-au propulsat pe respectivii in locurile ce reprezinta Romania in afara. Si nu m-ar mira ca Wikileaks sa dezvaluie nu peste mult timp ca Lucescu, ori mai degraba Severin au ajuns acolo nu prin ceea ce ii caracterizeaza cel mai mult acum cand tin cu dintii de scaunele lor : incapatanare auto-determinata. Ci prin niscai banutzi cotizati la „Nasu’ ” fiecaruia.

Si atunci sa te tii tavaleala…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s