Atentie la E-urile din iaurturile cu fructe si din branza topita!

Branza topita, cremele de branza si cascavalul feliat au foarte multi aditivi ce impiedica asimilarea calciului. Iaurturile cu fructe contin zahar in exces si au doar aroma de fructe.Vremea lactatelor preparate de bunica, lasate la smantanit peste noapte si inchegate natural, a apus de mult. Le-au inlocuit iaurturile cu fructe si cu diverse arome, cremele de branza cu verdeturi, cascavalul cu aroma de sunca, granulele de branza cu masline etc. Nici macar laptele nu mai e ce-a fost, omul modern putand alege sortimente diverse, precum laptele gata amestecat cu cacao, cu cafea sau cu miere.

EVZ.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s