Mercedes nu a venit in Timis din cauza mafiei locale

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României, a declarat  că gigantul Daimler nu şi-a deschis fabrica in Romania din cauza speculatorilor imobiliari şi a celor din administraţia locală care i-au sprijinit.

În iunie 2008, am dezvăluit în Gândul faptul că nemţii erau aşteptaţi cu un tun imobiliar de 60 milioane de euro, la Sânandrei. Controversatul om de afaceri Nicolae Mann a reuşit una dintre cele mai mari permutări de terenuri din istoria judeţului – 640 de hectare de teren care au fost “teleportate” din tot judeţul la fostul IAS de la Sânandrei.

Au fost cumpărate adeverinţe din localităţi unde terenul era extrem de ieftin, iar apoi a fost adus în “buza” Timişoarei. Toate aceste manevre s-au făcut cu ajutorul prefectului de la aceea vremea Ovidiu Drăgănescu, preşedintele comisiei judeţene de fond funciar.

Nicolae Mann s-a bucurat de sprijinul secretarului general al PD-L Timiş, Dan Popa, dar şi a preşedintelui CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, cu care s-a afişat la nenumărate evenimente electorale ale democrat-liberalilor. Când Mercedes a anunţat că va investi 800 de milioane de euro în Ungaria, autorităţile locale au acuzat presa că este de vină pentru răzgândirea investitorilor. Mai multe pe PressAlert.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s