IASI: Basescu, huiduit.SRI a eliminat oameni pasnici din Piata Unirii

Manifestarile din Piata Unirii, la 152 de ani de la Mica Unire, au inceput cu o intirziere de citeva minute. Presedintele Traian Basescu a ajuns in piata, moment in care a fost huiduit de multime, chiar in timpul intonarii imnului de stat.

Simirad: „Din pacate, tot cei de la Bucuresti au venit sa ne strice sarbatoarea si sa organizeze o anti-manifestare. Primarii mari ai Iasului erau niste intelectuali de seama si, pentru prima data, s-a gresit cind noi nu am ales pe cine trebuie, facindu-ne de ris in aceasta manifestare, anti ce vreti dvs. Sint oameni adusi cu autobuzul, montati pe tot traseul. Imi cer scuze de la romani, de la ieseni, de la cei care au simtit romaneste, moldoveneste. Ce s-a intimplat aici nu ne caracterizeaza. Aceasta manisfetare ramine in istorie ca o manifestare odioasa, organizata de cei care nu au onoare. Domnule primar, sa va fie rusine pentru organizarea acestei manifestari. Mai multe pe NewsIasi.

Inca de la primele cuvinte rostite, seful statului a fost huiduit de mai multi oameni adunati in Piata Unirii din Iasi. Acestia au fluierat si au scandat „Jos Basescu!” sau „Hotii!” pe tot parcursul cuvantarii. Mai multe pe Antena3.

Cu cateva minute inainte ca presedintele Traian Basescu sa ajunga in Piata Unirii, ofiterii SRI au avut grija sa elimine omenii pasnici care doreau sa participe la manifestari. Unul dintre manifestanti, care avea doar un drapel al tarii asupra sa, a fost ridicat de o masina a Politiei si impiedicat sa ajunga in Piata Unirii. El a rugat oamenii de ordine sa il aresteze daca planeaza acuzatii asupra sa, dar acest lucru nu s-a intamplat. Mai multe pe BZI

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s