Chipurile, primarul Washingtonului l-ar fi "agatat" pe Vanghelie pe Twitter

Marian Vanghelie a reuşit în capitala Americii ceea ce nu a reuşit în capitala de la noi: să ajungă primarul general al Bucureştilor. Dus de Cozmin Guşă în vizită oficială în Washington, Marian Vanghelie i-a „capacitat” pe americani într-atât de tare încât primarul Washingtonului a crezut că se întâlneşte cu edilul Bucureştiului, nu doar cu primarul celui mai sărac sector al Capitalei.

Primarul sectorului 5 face zilele acestea o vizita oficiala in SUA. In Washington, mai precis. Marian Vanghelie bifeaza intalnire dupa intalnire cu personalitati americane. Cel puţin asa sustin comunicatele primariei pe care o conduce. Una dintre intalnirile lui Vanghelie este confirmata si de americani: cea cu Vincent Gray, primarul Washingtonului. Cu o mica diferenta totusi: americanii nu stiu ca se intalnesc cu Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 al municipiului Bucuresti, ci cu Daniel Vanghelie, primarul Bucureştiului. Informaţia este prezentă chiar pe site-ul oficial al primarului capitalei americane, http://www.mayor.dc.gov/, unde este afişată agenda de întâlniri a lui Gray.

Înainte de a pleca în SUA, Vanghelie a mărturisit că vizita are loc în urma unei invitaţii de la primarul Washingtonului. „Am o invitaţie de la primarul de la Washington. Cred că este o chestie normală între primari. M-a căutat pe Twitter, pe Facebook. Vrea să fie prieten cu mine. De ce nu?”, a spus Vanghelie. Mai multe in Puterea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s